Május 6-án, csütörtökön 00:05-kor lesz a Helyszíni szemle (Post Mortem) premierje az RTL Klub-on. A sorozat a német helyszínelőkről szól, nem tudom mennyire hasonlít az amerikai CSI sorozatokhoz, de valószínűleg valami remake lehet.
Az RTL Klub-os ismertetője: Koch az egyik legjobb igazságügyi csoport vezetője. Magasan képzett, orvosokból álló csapata, Bergmann, Moritz, Renner valamint az újonc Peyn előtt nincs lehetetlen, ők a helyszínelők krémje, számukra nincs elveszett nyom, reménytelen ügy, csak színtiszta profizmus.
Végül pedig a pilot epizód leíárása: Halott család csontjaira bukkannak egy kietlen helyen. Az igazságügyi csoport, Koch, Bergmann, Moritz, Renner, és az újonc Peyn, megpróbálja kideríteni, hogy kik lehetnek az áldozatok. Nincs könnyű dolguk, hiszen a családot senki sem kereste. Végül egy fogpótlás segítségével rájönnek, hogy oroszok voltak, és a családfő egy építkezésen dolgozott. A nyomozás során kiderül, hogy a férfi csecsemőrablásba keveredett, majd közvetlenül utána nyoma veszett az egész családnak. (A kép forrása: RTL Sajtóklub)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője

Így változik jövő héttől a TV2 esti műsorrendje

47. heti nézettség - Jól kezdett a Farm VIP és felvette a versenyt A Konyhafőnökkel

Ez várható a Farm VIP 2. évadában (x)

Így nézhető meg külön díj nélkül az RTL Most+-on A Tanár legújabb, 4. évada (x)