Május 6-án, csütörtökön 00:05-kor lesz a Helyszíni szemle (Post Mortem) premierje az RTL Klub-on. A sorozat a német helyszínelőkről szól, nem tudom mennyire hasonlít az amerikai CSI sorozatokhoz, de valószínűleg valami remake lehet.
Az RTL Klub-os ismertetője: Koch az egyik legjobb igazságügyi csoport vezetője. Magasan képzett, orvosokból álló csapata, Bergmann, Moritz, Renner valamint az újonc Peyn előtt nincs lehetetlen, ők a helyszínelők krémje, számukra nincs elveszett nyom, reménytelen ügy, csak színtiszta profizmus.
Végül pedig a pilot epizód leíárása: Halott család csontjaira bukkannak egy kietlen helyen. Az igazságügyi csoport, Koch, Bergmann, Moritz, Renner, és az újonc Peyn, megpróbálja kideríteni, hogy kik lehetnek az áldozatok. Nincs könnyű dolguk, hiszen a családot senki sem kereste. Végül egy fogpótlás segítségével rájönnek, hogy oroszok voltak, és a családfő egy építkezésen dolgozott. A nyomozás során kiderül, hogy a férfi csecsemőrablásba keveredett, majd közvetlenül utána nyoma veszett az egész családnak. (A kép forrása: RTL Sajtóklub)

hirdetés

Adam Sandler, Millie Bobby Brown és Lindsay Lohan - ezek a Netflix márciusi filmpremierjei

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

hirdetés