Júniusban dőlt el, hogy az Illés Pétert alakító Barna Zsombor távozik a Barátok köztből. Ekkor azt is jeleztük, hogy az általa megformált karakter nem tűnik el, hanem valaki más viszi tovább. Az új szereplőt megtalálták Kiss Péter Balázs személyében, aki egy 22 éves kaposvári fiú. Az új Péter két hete forgat a sorozat stábjával, a nézők viszont csak novembertől láthatják a képernyőn. Részletek a produkció közleményében:

Mint az már ismeretes a Barátok közt nyár elején válogatást hirdetett, mivel Barna Zsombor távozott a sorozatból, mert felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakára, és az iskola szabályai szerint nem tudott volna tovább forgatni a sorozatban. A készítők a több fordulós meghallgatás során megtalálták az Illés Péter karakterét tovább vivő fiatalembert, Kiss Péter Balázs személyében. A 22 éves, kaposvári fiatalember egyik álma vált azzal valóra, hogy bekerült a népszerű sorozatba. Péter számára egyáltalán nem idegen a színészet. Már kiskora óta erre a pályára készült, de az első komolyabb próbálkozásai a kaposvári Déryné Vándorszíntársulat darabjaiban történtek, amelynek azóta örökös tagja is lett, de képezte magát az Új Színház stúdiójában és szerepet kapott a Gózon Gyula Kamaraszínház Adáshiba című darabjában is. A filmezés terén is szerzett már tapasztalatokat, legutóbb Janet Tobias Emmy-díjas rendező és producer, No Place on Earth című dokumentum kalandfilmjében kapott szerepet. (fotó: RTL Sajtóklub)

A fiatal szereplő két hete forgat a stábbal és úgy érzi, hogy már sikerült beilleszkednie, és egyre barátibb viszonyt ápol sorozatbeli édesanyjának, szerelmének és barátjának alakítójával, vagyis Mérai Katával, Szabó Kittivel és Aradi Balázzsal, de a többi csapattag is szeretettel fogadta az új kollégát. Kiss Péter Balázs november elejétől lesz látható a képernyőn és jelenlegi legfontosabb feladatának azt tartja, hogy megfeleljen a karaktere adta kihívásoknak, valamint hogy a nézők őt is legalább annyira megszeressék Illés Péter szerepében, mint elődjét.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz