Lassan itt a nyár vége, amit a csatornák a műsorstruktúrájuk megváltoztatásával is jeleznek. Nem lesz ez másképp most sem, első körben az RTL Klub őszi programrendjét vesszük górcső alá. Elöljáróban annyit, hogy a most következő tévés szezonban nagyjából háromszor annyi sorozata megy majd új részekkel az RTL Klub-nak, mint tavaly ősszel. Valamint azt is figyelembe kell vennünk, hogy idén két részletben vált őszre a csatorna. Jöjjenek is a részletek:

Az őszi sugárzásra való átállás első ízben augusztus 21-én történik meg a piacvezető kereskedelmi csatornánál. Hétköznap a 14:30 körül kezdődő filmet továbbra is a megszokott szappanoperák (Marichuy – A szerelem diadala, Teresa) fogják követni. 18:30-tól az RTL Híradó esti kiadása kerül képernyőre, melyet 19:20-tól az egy órásra bővülő Fókusz fog váltani. Szeptemberben azonban ezt a sávot már egy saját gyártású műsor fogja birtokba venni. 20:20-kor vadonatúj, 15. évados részekkel visszatér extra hosszú nyári szünetéről Magyarország legnépszerűbb napi sorozata, a Barátok közt is, erről korábban már itt beszámoltunk. Ezt követően hétfő esténként (az első hétfői változás augusztus 20. miatt csak augusztus 27-én esedékes) 21 órától új részekkel folytatódik a Dr. Csont 6. szezonja, majd 22 órától a Hazudj, ha tudsz (a képen) 3. etapjának befejező epizódjai kerülnek képernyőre. Kedden 21 órától a Castle 3. szezonjának friss részeit követhetik a nézők, majd 22 órától a Döglött akták 6. évadát sugározza tovább a csatorna. Szerdánként 21 órától a Dallast indítja útjára az RTL Klub, melyet korábban már szintén megírtunk. Pontos premieridőpontot még nem közölt a csatorna, de tippünkre már csak napok kérdése lehet, és megérkezik a hivatalos közlemény. Még mindig szerdán, de már 22 órától lesznek friss Házon kívül részek, majd XXI. század ismétlés. Ezt követően 23:15-től az Agymenők (The Big Bang Theory) is új évaddal, szám szerint a másodikkal folytatódik.

Csütörtökönként 21 órától filmet ad majd a csatorna, de 23:20-tól még egy friss részt kapunk az Agymenőkből is. Péntekenként az augusztus 31-én finálézó CSI: Miami helyszínelők helyére a CSI: A helyszínelők kerül – új évaddal. Augusztus 24-én, 22 órakor a Gyilkos elmék 7. szezonjának lesz a premierje, így a profilozók az őszi műsorrendnek is oszlopos tagjai lesznek. Ezt követően, 23:15-től az Odaát 4. etapját élvezhetik a rajongók, igaz, ez már – mint ahogy ezt már július elején is megírtuk – augusztus 17-én elrajtol. A szombat este természetesen nem telhet el tehetségkutató nélkül. Meglepetésként talán nem ér senkit, de azért elmondjuk, hogy szeptemberben jön az X-Faktor 3. szériája a korábban megszokott, 19:30-as sávba. Szeptember 2-től pedig új részekkel folytatódik a Cobra 11, melyet 20 órától filmek követnek. (fotó: RTL Sajtóklub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban