A Békét bíró sztárja néhány héttel ezelőtt járt hazánkban, az eseményről külön cikkben emlékeztünk meg itt, most pedig egy néhány érdekességet tartalmazó, csak itt olvasható interjúval zárnánk le a történetet, amiben közelebbről megismerkedhetünk a színésznővel. Az anyagot a Universal Channelnek köszönhetjük.

A sorozatról azt kell tudni, hogy egy olyan ügyésznőről szól, aki ott hagyta a családi irodát, hogy saját lábára álljon. Kate Reed ugyanis nem mindennapi nő, amellett, hogy az őt megformáló Sarah Shahi a hazai tumblr társadalom nagy kedvence, tehetsége leginkább a konfliktuskezelésben nyilvánul meg, ami természetesen mindig akkor hagyja cserben, ha a saját ügyes-bajos dolgait kell megoldania.

Mennyi időbe telt azonosulni Kate Reed karakterével?
Ahogy elolvastam a forgatókönyvet, éreztem az ő személyiségét, hogy mennyire emberi. Kezdve attól, hogy egy olyan főnöknek dolgozik, akit nem szeret, azon át, hogy elvesztette az édesanyját, egészen addig, hogy egy se vele – se nélküle kapcsolatban él, mindene olyan emberi és szerethető, éppen ezért könnyű a bőrébe bújni.

Melyik férfi oldalán képzeli el Kate Reed jövőjét? Hogyan lehet boldog hosszútávon?
Úgy gondolom, hogy Kate boldogsága nem attól függ, hogy hol van vagy kivel. Saját magának kell boldogulnia és megteremtenie ehhez mindent. Most nem szívesen látnám egy férfi oldalán sem, hacsak nem Russel Crowe az. Inkább a barátnői között, nyüzsgő társasági életet élve képzelem el őt.

Hogyan tudja összeegyeztetni a karriert a családdal?
Dolgozó anyaként nagyon fontos, hogy támogatást és segítséget kapj, legyen szó a családról, a barátaidról vagy esetleg fizetett segítségről, bébiszitterről. Egyik nő sem született szuperhősnek, hiába is próbálunk azok lenni olykor. Ami a legfontosabb, hogy mindig szakíts időt arra, hogy magaddal foglalkozz egy kicsit és feltöltődj. Bevallom, ez nekem nem mindig megy.

Hogyan látja magát 10-20 év múlva?
Szeretnék még gyerekeket és remélem, hogy a saját filmjeimben fogok szerepelni, amelyeknek producere is vagyok. Talán akkor már egy tengerparti házban élek a hihetetlenül boldog és egészséges családommal és limoncello-t készítek a barátaimnak.

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada