A Terápia az HBO új, őszi napi sorozata lesz, melyről korábbi cikkeinket itt tudod visszanézni. A produkció a Be Tipul című izraeli széria magyar adaptációja, melyet a mozicsatorna októbertől tűz képernyőre. Az HBO meghívására nemrég ellátogattunk a sorozat műtermébe, ahol pár órát töltöttünk. A felvételek a budaörsi Lloyd Stúdióban zajlottak. A forgatáson körbevezetett minket Uhrin Noémi, az HBO sajtófőnöke. Kérdésünkre elárulta, hogy az epizódokat két külön forgatási napon veszik fel, az egyiken a pszichológus, a másikon pedig a páciens szemszögéből. A sorozat 40 epizódja hétköznaponként fog adásba kerülni, így nagyjából két hónapon keresztül lesz látható.
A díszletekhez két valós lakást modelleztek le, az eredeti külső kinézetükkel megegyező módon. A megvalósítás a hazai sorozatokhoz képest egyedülállóan profi lett. Még arra is odafigyeltek, hogy a lakások ablakaiból az eredeti helyszín kilátását lássuk. A stúdióban közel 3 ezer könyv található, melynek egy részét a stáb tagjai vitték be.
Ottjártunkkor a forgatáson a főszereplők közül Mácsai Pál és Sztarenki Dóra vettek részt. A felvételeket a rendező melletti székekből követtük, ahol egy monitor és egy fejhallgató segítségével tekinthettük meg a jeleneteket. Az alapján a pár perc alapján, amit láttunk belőle, érdekesnek ígérkezik a sorozat.

hirdetés
Fotók: HBO
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre