A következő hónapban a Sony Pictures Television három ismert csatornáján új szériák és évadok lesznek láthatóak. A Sony Max-ra egy 1994-ben indult sorozat új változata érkezik. A VIASAT6-on két olyan amerikai széria lesz műsoron, melyek a tengerentúlon már véget értek, Magyarországon viszont csak most debütálnak. Az AXN-en pedig három már régóta futó sorozat folytatása kerül majd képernyőre.

Április 3-án, szombaton 20 órakor debütált az Ötösfogat – Az Acosta család. A sorozat nem másolja az eredeti 1994-es verziót, hanem újragondolja, aktualizálja a történetet. A széria a mexikói származású Acosta családról szól, akik az Egyesült Államokban élnek. Egy nap kiderül, hogy a szülőknek nincsenek rendben a papírjaik, így a hatóságok letartóztatják őket. Az öt testvérre életük legnehezebb időszaka vár, mindent meg kell tenniük, hogy együtt maradhassanak, megakadályozzák szüleik kitoloncolását és folytassák a családi vállalkozást. Az Ötösfogat Amerikában már 2020 első felében képernyőre került, a következő etapját egyelőre nem rendelték be.

Április 5-én, hétfőn 23 órakor indul az Orgyilkos osztály magyar vetítése a VIASAT6-on. A tömeggyilkossággal vádolt Marcus Lopez csatlakozik egy titkos elit akadémiához, ahol a bérgyilkosok legújabb nemzedékét képzik ki. A fiú hamar rájön, hogy a különleges iskolában nem csak a könyörtelen tanagyag, de az egymással versengő klikkek is megnehezítik az életben maradást. A sorozatból egy szezon készült, azonban 2019-ben kiderült, hogy nem kap folytatást. Szintén ezen a csatornán debütál április 8-án, csütörtökön 23 órakor a Powers is. A sci-fi egy olyan világba enged betekintést, melyben az emberfeletti képességekkel rendelkezők igazi hősöknek számítanak, sokan közülük egy jobb világért harcolnak, de néhányan a bűnözők oldalára állnak. A széria Amerikában két évadot élt meg, 2016-ban hivatalossá vált, hogy befejezik a sorozatot.

Április 7-én, szerdán 21 órakor érkezik a SWAT – Különleges egység 4. szezonja, melyről itt írtunk korábban. Rögtön ezután, 22 órakor indul a SEAL Team 4. évada a Bravo csapat legújabb kalandjaival. Miután az egység visszatér az ellenséges területről, Raynek nyoma veszik. Társuk pontos helyzetének beazonosítása után az egység elindul, hogy megmentsék, a hadművelet során rengeteg kihívás vár rájuk. A széria vetítése Amerikában a 4. szezon vége felé tart. Április 10-én, szombaton 19:10-kor debütál a MacGyver 5. etapja, mellyel korábbi cikkünkben részletesebben foglalkoztunk.

hirdetés
hirdetés

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára