Múlt pénteken a TV2 meghívására mi is ellátogattunk a Megasztár 6 legutóbbi döntőjére. Bár az adás csak 21:20-kor kezdődik, a nézőknek már 20 órára meg kell jelenniük. Erre azért is van szükség, mert időbe telik, míg az összes néző elfoglalja a helyét, majd a Csillagdalt is előre felveszik. A közönség soraiban sok TV2-s, köztük több Jóban Rosszbanos sztár, valamint Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója is helyet foglalt. Élőben a hangosítás sokkal jobbnak tűnt, mint TV-n keresztül, rengeteget hozzáadott a produkciókhoz. Ráadásul pont középen ültünk, így az egész színpadot jól beláttuk.
Más műsorokkal ellentétben, a 6 percnél hosszabb reklámszünetekben a nézők kimehetnek levegőzni vagy a mosdóba. Ezalatt a stúdióban a kivetítőn visszaszámlálóval mutatják (lásd a lenti képen), hogy mennyi idő van még a szünetből. Az élő adás folytatása előtt 1-2 perccel visszaterelik a nézőket, hogy mindenki időben el tudja foglalni a helyét. A meleg miatt több szünetben is kisszelőztették a stúdiót.

A közönség hangulatáért felelős ember jól végezte a feladatát, az adás alatt a nézők végig lelkesen tapsoltak. A rövid reklámszünetekben se hagyta lankadni a közönséget. A zsűri is próbált a nézők kedvére tenni, időnként szőlőcukrot osztogatott. A két műsorvető, Liptai Claudia és Till Atilla végig profin vezették az adást. Amikor épp nem voltak képernyőn, akkor is többször szórakoztatták az ottani nézőket. A műsor vége felé az extra produkció, az Anna and the Barbies – Álmatlan című dala szinte élvezhetetlen volt.

A döntő nagyjából éjfélig tartott. Az adás után az addigra elfáradt közönség hamar elhagyta a helyszínt. A műsor egészét nézve jól éreztük magunkat. Érdekes volt látni a helyszínről, hogy zajlik egy ilyen nagyszabású show műsor felvétele. (fotók: SorozatWiki/Sdg)

hirdetés

Íme a műsor alatt készült fotóink:












hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része