Május 21-én, 58 éves korában elhunyt Ray Stevenson. A színész Olaszországban a Cassino in Ischia című filmen dolgozott, amikor megbetegedett és kórházba szállították, ahol életét vesztette. A szomorú hírt a publicistája jelentette be, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mi okozhatta az ír színész halálát. Stevensont az évek folyamán számtalan filmben és sorozatban láthatta a közönség.

hirdetés

A színész egyik leghíresebb tévés szerepe Titus Pullo volt a Róma című sorozatban, de olyan szériákban is látható volt, mint a Dexter, a Fekete vitorlák, a Különben dühbe jövök és a Vikingek. Olyan filmekben is szerepelt, mint az Artúr király, a G.I. Joe: Megtorlás, az RRR, valamint A beavatott és a Thor-filmek, de több Star Wars animációhoz is kölcsönözte a hangját.

Ray Stevenson egyik utolsó alakítása az augusztusban debütáló új Star Wars-sorozatban, az Ahsokában lesz látható. A szériában ő formálja meg Baylan Skollt, aki egy sötét oldalra áttért Jedi. Emellett a színész játsza el Cesareanét, a gonosztevő bíborost az 1242: A Nyugat kapujában című magyar történelmi kalandfilmben is. A produkcióban Stevenson váltotta le a botrányai miatt lecserélt Kevin Spacey-t. A Soós Péter által rendezett egész estés produkció a tatárjárást mutatja be.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban