A tegnapi Bajnokok Ligája mérkőzés rekordnézettséget hozott a PRO4-nek. Még soha nem figyelték ennyien a csatornát, mint a meccs alatt. A műsor alatt a TV2 kistestvére a harmadik legnézettebb adó volt Magyarországon. Részletek a PRO4 közleményében.

Az április 4-én közvetített Bajnokok Ligája mérkőzéseknek köszönhetően, fennállásának legmagasabb napi átlagos közönségarányát érte el, egyúttal minden eddigi nézettségi rekordját túlszárnyalta a PRO4.
A tegnapi első, élőben közvetített FC Barcelona – AC Milan összecsapás nemcsak a csatorna eddigi legnézettebb mérkőzésének, de egyúttal eddigi legnézettebb műsorának is bizonyult mind a teljes lakosság (5% shr), mind pedig a 18-49 éves nézők (7,4% shr) körében. Az összecsapás alatt a PRO4 a kereskedelmileg fontos 18-49 éves lakosság körében a 3. legnézettebb csatorna volt, csak a TV2 és az RTL tudhatott több nézőt magáénak ebben az idősávban. Szűkebb célcsoportját, a 18-29 éves férfiakat illetően még ennél is kimagaslóbb eredményeket hozott a csatorna: az RTL (18,78% shr) és a PRO4 (18,35% shr) között csupán hajszálnyi volt a különbség.
A második – felvételről közvetített – mérkőzés is szép eredményeket produkált: az FC Bayern München – Olympique de Marseille a PRO4 eddigi legnézettebb második mérkőzése volt, a csatorna pedig az összecsapás adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt a fiatalabb városi férfiak körében. (18-39 éves városi férfi: 14,3% shr / 15-34 éves városi férfi: 15,3% shr)
Tegnap a PRO4 eddigi legmagasabb napi átlagos közönségarányát érte el: a teljes lakosság körében 1,8%-os, míg a kereskedelmileg fontos 18-49-es közönséget tekintve még magasabb, 3,2%-os share-t ért el, mindkét idősávban megsokszorozva ezzel piaci részesedését

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre