Szerda este kiemelkedően magas nézettséget ért el a Film+. Az RTL Klub kábelcsatornáját ezen a napon 18-49-ben főműsoridőn a televíziót néző emberek több, mint 10%-a figyelte, ezzel pedig a harmadik legnézettebb adó volt az este. Részletek a Film+ közleményében.

Átlagosan a 18-49 éves korosztály 10,1%-a választotta főműsoridőben a Film+ műsorait, így a harmadik legnézettebb csatorna lett az RTL Klub(22,1%SHR) és a TV2(18,5% SHR) után. A Film+ önmagát is túlszárnyalta, ugyanis történetében először sikerült átlépni főműsoridős átlagban a 10%-os álomhatárt. A páratlan sikerhez a 21:00-kor vetített A szállító című akciófilm segítette hozzá. Jason Stathamre a fiatal felnőtt nézők 13,9%-a volt kíváncsi, ezzel a szerdai nézettségi Toplista 11. legjobb műsora lett. Szintén bekerült a legjobbak közé a 19:00-kor sugárzott Taxi2, amely 7,2%-os közönségarányával a 20. helyet szerezte meg.

hirdetés

A héten még számos Film+ premier várja a nézőket. Ma este Rejtélyek szigete Nicolas Cage főszereplésével, utána egy újabb Jason Statham akciófilm, a Revolver. Pénteken jön Az üresfejű Eddie Murphy-vel. Szombaton Vezet a ritmus Antonio Banderas irányításával. Vasárnap Anthony Hopkins és Ryan Gosling küzd a Törésben.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része