A Legyen Ön is Milliomos újraindulása óta, először kapott ki. Szerdán az ellene menő Doktor House-t, mindkét korcsoportban többen nézték. Sőt az egész napot tekintve teljes lakosságban és a 18-49-es korcsoportban is többen nézték a TV2-t, mint az RTL Klub-ot. Fontos megjegyezni viszont, hogy attól még, hogy megnyerte a sávját a House, még mindig csak közepes nézettséget produkál. Részletek a TV2 közleményében.

Jól teljesített a TV2 telenovellája, a Tiltott szerelem. A török sorozat a kereskedelmileg fontos nézői szegmensben 16.7 %-os share-t ért el, míg a konkurens csatornán vele szemben futó Teresa csupán a nézők 14.7 %-át érdekelte. Szintén ezt a korcsoportot vizsgálva egyértelmű győzelmet aratott a TV2 éves viszonylatban piacvezető hírműsora. A Tényeket az éppen tévénézők 28.4 %-a, míg ebben az idősávban az RTL-en futó műsorokat 23.9%-a követte figyelemmel.
Tegnap este Doktor House és orvoscsapata is vonzóbb volt a nézők számára, mint a vele szemben futó műsor, az éppen Friderikusz Sándorral próbálkozó Legyen ön is milliomos. A TV2 sorozata a kereskedelmileg fontos célcsoportban 18%-os közönségarányt ért el, míg a gyengélkedő vetélkedőre az éppen tévét nézők csupán 17.3% kapcsolt.
A két műsor nézettségének tendenciája még beszédesebb a 18-49-es célcsoportban. A hétről-hétre egyre alacsonyabb közönségarányt magáénak tudó Milliomossal szemben a Doktor House nézettsége az elmúlt négy hétben folyamatos növekedést mutat a fent említett korosztályban.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része