A naponta átlagosan mért közönségarány (SHR%) nézettségi mutatója alapján megfigyelhető, hogy az AXN 2012 februárjában az elmúlt 12 hónaphoz viszonyítva a legjobb formáját hozta. Februárban (február 1-29.) a csatorna napi átlagos közönségaránya 2,4% volt a 18-49-es célcsoportban. Március 8-án a korábbi hónapokat is túlszárnyalva, az AXN kiemelkedő átlagosan 3,3%-os egész napos közönségarányt produkált – olvasható a csatorna közleményében.

A legutóbbi teljes hónap adatait nézve az AXN tévécsatorna egész napos nézettsége (0200-2559) a kereskedelmileg fontos 18–49 éves célcsoportban az elmúlt 12 hónaphoz viszonyítva 2012 februárjában volt a legmagasabb (február 1–29.). Az egész napos közönségarányt tekintve, a 18-49-es célcsoportban az erős januári napi átlagos 2%-os SHR-t is felülmúlva februárban naponta átlagosan a nézők 2,4%-át tudhatta magáénak. A február 1-jétől 29-éig terjedő időszakban a csatornának ennél is magasabb, SHR 2,7%-os napi átlagos nézettsége volt a 18–49 éves korosztály női célcsoportjában.
Ezzel 2012 februárjában, egész napra nézve az AXN a 4. legnézettebb csatorna volt a kábel- és műholdas csatornák között a kereskedelmileg fontos korosztályban.
Az AXN három legnézettebb műsora a Gyilkos elmék, az NCIS és a CSI:NY – New York-i helyszínelők volt 2012 februárjában (18-49).
A 2011 februári adatokkal összehasonlítva az AXN egész napos SHR mutatója több mint kétszeresére nőtt, 118%-kal emelkedett a kereskedelmileg fontos 18–49-es célcsoportban.
Az AXN kimagasló eredményeire valószínűség szerint részben az átalakuló televíziós piac is befolyással volt. Az országos földi sugárzású csatornák összesített nézettsége csökken, míg a kábel- és műholdas csatornáké növekszik. A három országos tévécsatorna – RTL Klub, TV2 és Magyar Televízió 1 – sosem hozott olyan alacsony közönségarányt, mint 2012 januárjában, miközben a kábeles és műholdas adók közös részesedése ebben az időszakban csúcsot ért el.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője