Öt hete indult a TV2 legnagyobb szabású műsorának új szériája. A tehetségkutató eddigi adásainak menetéről itt írtunk. Mától azonban indulnak az élő show-k, melyek új díszletet és szabályokat hoznak magukkal. Csütörtökön volt a Megasztár első döntőjének próbája, melyen a SorozatWiki is részt vett.
A 4 zsűritagból minden héten más lesz az adott hét segítő tanára. A döntők során, miután az összes megasztáros produkció elhangzott, lezárják a szavazást, majd a 3 legkevesebb szavazatot kapott versenyzőre lehet ismét szavazni. Az adás végén egy énekest a felkészítő zsűritag, egyet pedig a közönség ment majd meg. A kiesett Megasztártól Caramel által írt búcsúdallal köszönnek el a még versenyben lévő játékosok. Az első adásban – mely közel 3 órás – Caramel is jelen lesz, továbbá Puskás Peti extra produkcióját is láthatjuk.
A Megasztárt 6-ot, a TV2 legnagyobb stúdiójában veszik fel, mely 600 négyzetméteres. Érdekesség, hogy ugyanitt forgatták korábban A 40 milliós játszmát, az Áll az alkut és A Nagy Duettet. A közönség soraiban nagyjából 250 fő fér el. A produkción hétről-hétre 150-200 főt meghaladó stáb dolgozik.

Exkluzív képek az új stúdióról, valamint az első próbáról:Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki