Csütörtökön 56 évesen elhunyt Taylor Wily. A halála okáról egyelőre nincs információ. A színészt és komikust a legtöbben a 2010-es Hawaii Five-0-ból és az új Magnumból ismerhették a nézők. Előbbi produkcióban Kamekona Tupuola karakterét alakította, aki az egyik legnépszerűbb állandó mellékszereplő volt. A 240 részes Hawaii Five-0-ból, 171 epizódban volt látható. Rendszeresen feltűnt az új Magnum sorozatban is, ahol 7 részen át szintén Kamekona-t formálta meg.

Taylor Wily 1968. június 14-én, Teila Tuli néven született a Hawaii szigeteken. Pályafutását szumó birkózóként kezdte Japánban, ahol a “Takamikuni” nevet viselte. Szumó karrierje egy sérülés miatt rövid ideig tartott, így visszatért Hawaii-ra, ahol humoristaként és színészként folytatta pályafutását. Televíziós karrierjében leginkább a 2010-es Hawaii Five-0 című sorozatban Kamekona Tupuola karaktereként vált ismertté, és szerepelt az új Magnum sorozatban is.

Színészi tevékenysége mellett Taylor Wily vállalkozóként is sikeres volt, különösen a hawaii gasztronómia területén, ahol több éttermet és élelmiszerüzletet is működtetett, továbbá rendszeresen részt vett helyi közösségi eseményeken és jótékonysági rendezvényeken, ezzel is hozzájárulva Hawaii kulturális életéhez. Taylor Wily feleségét, Halonát és két gyermeküket hagyta hátra.

A Hawaii Five-0 és a Magnum sorozatok showrunnere az alábbiakkal búcsúzott a színésztől:

„T, ahogy már sokszor elmondtam neked, az első meghallgatáson beléd szerettem! Bejöttél egy törölközővel a fejeden, hogy az izzadságot töröld, én pedig el voltam ragadtatva. Sikerült elvarázsolnod, hogy rendszeres szereplővé válj… a sorozatban… és az életemben is. Családtag lettél! Minden nap hiányozni fogsz, testvér!

Ui: Amikor múlt héten beszéltünk, azon nevettünk, hogy első naptól kezdve igazad volt! A Five-0 volt az álommunkánk. Én pedig annyira szerencsés voltam, hogy ezt a varázslatot veled együtt élhettem át”

írta Peter M. Lenko az Instragamon.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai