Az RTL Klub-nál már február végén beköszönt a tavasz, mely sok sorozatpremiert és egy új műsort hoz magával. Ezek közül már többet megírtunk külön hírben, de most összefoglaljuk őket, valamint hozzáteszünk pár olyat, amikről korábban még nem lehetett tudni.

Február 20-án, hétfőn két mexikói sorozat is érkezik az RTL Klub-ra. 16:15-kor indul a Marichuy – A szerelem diadala – mely korábban a Prizma TV-n már látható volt, majd 17:25-kor lesz az országos premierje a Teresa című szappanoperának. A Magyarországon elsőként bemutatott görög sorozat, Az éden titkai megbukott, így 55 rész után lekerül a képernyőről. A szintén gyengén hozó Sarokba szorítva pedig korábbi időpontban, 14:10-kor folytatódik.
Február 27-én 19:05-kor indul az RTL új ügyességi vetélkedője, az 1 perc és nyersz!. Szintén ezen a napon, hétfőn este 21:20-kor folytatódik a Dr. Csont az 5. évad 17. részével. 28-án, kedden 21:20-kor visszatér A mentalista 3. szezonja, a 10. epizódjától. Rögtön utána 22:15-től a vadonatúj 7. évadával kerül újra képernyőre A Grace klinika (a képen). 29-én szerdán szintén 21:20-kor folytatódik a Legyen Ön is milliomos! A Kvízjáték új műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz.
Március 2-án, pénteken 21:20-kor lesz a CSI: Miami helyszínelők 7. évadának premierje. A sorozat érthetetlen módon nem ott folytatódik, ahol nemrég abbamaradt, hanem több mint másfél évaddal később. A megdöbbentő esetről itt írtunk bővebben. Utána 22:15-kor jön a Gyilkos elmék a csatornán még nem látott 6. évfolyama. 3-án, vasárnap 19 órakor, egy héttel a 14. fináléja után, indul a Cobra 11 hazánkban még nem látott 15. évada. Később, az esti film után 21:50-kor pedig visszatér a Heti Hetes a több hónapos téli szünetéről. (fotó: RTL Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre