Kitűnő nézettséggel futott az HBO új magyar sorozata, a Társas játék. A produkciót a fizetős mozicsatornán hétről-hétre, átlagosan 130 ezer néző követte. Sőt a sorozat facebook oldala, már több mint 8 ezer követővel büszkélkedhet. Részletek az HBO közleményében:

Nézettségi adatok
Az október 23-i kódolatlan hétvégén bemutatott Társas játék első két részébe összesen 342 ezer ember nézett bele. A sorozat a kódolatlan hétvégén és azt követően is jobban teljesített, mint a 2010 hasonló időszakában bemutatott hollywoodi kasszasikerek (pl. Hasonmás, X-Men kezdetek: Farkas). Mindent összevetve a Társas játék epizódjait átlagosan mintegy 130 ezer néző követte hétről hétre.

Kutatási eredmények
A 13 részen keresztül kibontakozó, fordulatokban bővelkedő, romantikus történet rajongóinak többsége, azaz mintegy 64 százaléka nő – derül ki a Synovate Piackutató Kft. által készített kétfordulós online kutatásból. A felmérésből azt is megtudtuk, hogy a nézők tetszését a Béres Juditot megformáló Balsai Mónika alakítása nyerte el leginkább. A legkedveltebb karakterek pedig Béres Judit, Lővey Gabi és Havas Léna.
A kutatás eredménye arra is rámutatott, hogy a rajongók nagyon bíznak a folytatásban:
A megkérdezett Társas játék-nézők 86%-a nyilatkozott úgy, hogy „Biztosan nézné” vagy „Nagy valószínűséggel nézné” a második évadot is a sorozatból.

A Társas játék fogadtatása
A Magyarországon unikumnak számító Társas játék osztatlan sikert aratott a kritikusok körében is – „kiváló színészi játék, kiemelkedő magyar sorozat, gyönyörű budapesti vágóképek, életszerű, valódi történet” jelzőkkel illették a produkciót.
A filmsorozat készítői és szereplői több díjjal és elismeréssel is büszkélkedhetnek. A rajongók hangot adva szeretetüknek három szereplőt Arany Medál-díjjal jutalmaztak: Básti Juli Kossuth-díjas színművésznő az év hazai színésznője elismerést kapta, az internetes szavazatok alapján a legígéretesebb fiatal tehetség Martinovics Dorina lett, az év hazai színésze díjat pedig Simon Kornél vehette át.
Pokorny Liát a Glamour Women of the Year 2012 legjobb színésznője kategóriában jelölték, az eredmény március végén várható. A Magyar Operatőrök Társasága Aranyszem Operatőr Versenyén pedig Csukás Sándor vehette át az Év operatőre elismerését többek között a Társas játék operatőri munkájáért.
A kedvező nézői és kritikai fogadtatásra Fülöp Tamás ügyvezető így reagált: „A csatorna vizsgálja a sorozat folytatatásának lehetőségeit – annak ellenére, hogy az eredeti, izraeli sorozat csak egy évadból állt. Jelenleg ez a folyamat zajlik, mivel csak abban az esetben szeretnénk folytatni a történetet, ha egy hasonlóan izgalmas, igényes, szerethető és magas minőséget képviselő évadot tudunk készíteni.”

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese