Október 10-én indult az MTV új magyar akciósorozata, a Hacktion. A produkció a katonai hírszerzés hackereiről szól, Oroszlán Szonja és Hujber Feri főszereplésével. A 16 részes első évadból eddig 13 rész ment le, jelenleg a második évad forgatása zajlik.
Az MTV meghívására kilátogattunk a Hacktion stúdiójába, a sorozat forgatására. A helyszín, mint a sorozatból is megtudhattuk ”titkos”, ezért ezt az információt sajnos mi sem oszthatjuk meg. Berta László a gyártási team tagja körbevezetett minket a díszletek között és bemutatta, hogy dolgozik a nagyjából 40 fős stáb. A sorozat gyártásvezetőjétől, Horváth Attilától megtudtuk, hogy a képeinken is látható stúdió 400 négyzetméteres. A 16 darab 48 perces epizódból álló első évadot 78 nap alatt forgatták le. Érdekesség, hogy egy nap alatt mindössze 10 percnyi hasznos anyagot vesznek föl.
A Hacktion-t jó kezdeményezésnek tartjuk, magyar viszonylatban egy egész jó sorozat. Az ott töltött pár óra alatt érdekes (spoileres) jelenteket is sikerült elcsípnünk. Az öltözőben Hujber Ferivel készítettünk egy videós interjút, mely itt nézhető meg.


Ál autó szerelő

Bejárat

Munkaasztal

…és ez is

2 kamerával is rögzitenek

Felvétel

Itt is szoktak forgatni

A szerverek valójában papírba tűzött ledekből állnak

A főnök irodája

Felvételre készülnek

Próba

Készülődnek

Az ipari HD kamerák tényleg be vannak kötve és innen irányítják képernyőket

Közelebbről

Fotók: SorozatWiki/Sdg

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki