Thuróczy Szabolcs a magyar HBO új, saját gyártású sorozatában, a Társas játékban Ivánt alakítja. Az általa megformált karakter a vasárnap esténként látható szériában sikeres cégvezető és családapa, a feleségét azonban folyton megcsalja. A SorozatWiki-nek elárulta, hogyan került be a sorozatba, milyen volt együtt dolgozni a női kollégáival és melyik a kedvenc sorozata. Mesélt a karakteréről, a forgatásokról és arról is, hogy milyen visszajelzéseket kapott a Társas játékról.

Hogyan kerültél a sorozatba?
Herendi Gábor (vezető rendező – szerk.) hívott be egy castingra. Dolgoztam már vele korábban a Valami Amerikában, így ő általa kerültem képbe a Társas játék kapcsán.

Hogyan jellemeznéd az általad alakított Ivánt? Inkább pozitív vagy negatív karakter?

Esendő, hol nagyon szerethető, hol meg borzasztóan erős indulatokat vált ki az emberekből az a fajta önzőség, ami Ivánra jellemző.

A sorozatban Ivánnak, mindhárom női főszereplővel volt intim kapcsolata. Melyik színésznővel volt a legjobb együtt dolgozni?

Tulajdonképpen Balsai Móni már volt a feleségem a Csicska című filmben, őt nagyon megszerettem már akkor, Pokorny Liával pedig már nagyon régen szerettem volna együtt dolgozni. Bár minden porcikájukban mások, mind a hárman csodálatos, igazi nők. Dorinával, Liával és Mónival is nagyon könnyű volt ezért a közös munka, mert jó nőkkel könnyű dolgozni.
Melyik jelenet felvétele volt a legemlékezetesebb számodra (pozitív, esetleg negatív értelemben is)?
Mikor kirúgott a feleségem, hazatelefonáltam a gyermekeimnek, és nem akartak velem beszélni – ez volt a legmegrázóbb számomra. Ha pedig pozitív példát kellene említenem, azt például nagyon szerettem, amikor bemegyek az irodába Liához, és utána Gazsót orrba vágom.

Már lassan vége az első évadnak a TV-ben. Milyen visszajelzéseket kaptál a sorozattal kapcsolatban?
Csak jókat hallottam, mindenkinek az az egyetlen problémája, hogy még nézte volna, de tudjuk, hogy ez azt jelenti, hogy mennyire szeretett volna még a képernyő előtt maradni. Szakmai körökből és az ismerősöktől, ismeretlenektől is csak jókat hallottunk.

Hol láthatunk a Társas játékon kívül?
Az m1-en és az m2-n megy az Átok című sorozat, Mátyássy Áron rendezése. Abban is játszom, és a Pintér Béla és társulatának is a tagja vagyok. Játszom a Szkéné Színházban és a Trafóban, Dunaújvárosban pedig A fajok eredete című előadást játszom Mucsi Zoltánnal és Scherer Péterrel.

Szoktál sorozatokat nézni, ha igen mik a kedvenceid?
Gengszterkorzó, egyértelmű!

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada