A CBS amerikai csatorna magyar idő szerint csütörtök este nagy bejelentést tett. 5 sikeres sorozat folytatását rendelték be, melyek között olyanok is vannak, amik hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek.

Kiderült, hogy 4. évaddal folytatódik a Jay Hernandez főszereplésével készült Magnum, amely itthon 2019 óta az RTL Klubon fut. Jelenleg a 3. etapot sugározza a hazai csatorna.

19. évadát rendelték be az egyik legrégebben futó amerikai krimisorozatnak, az NCIS-nek. Az év elején felmerültek pletykák arról, hogy a főszereplő Mark Harmon kész otthagyni a sorozatot, miután a szerződése a 18. etappal lejárt. Azonban ezek a szóbeszédek nem bizonyulnak igaznak, a színész a folytatásban is szerepelni fog. Az NCIS premierjét 2005-ben Magyarországon a TV2 tűzte műsorára, jelenleg pedig a Prime-on a 11., míg az AXN-en a 14. évad tekinthető meg.

hirdetés

A SWAT – Különleges egység az 5. etappal folytatódik. A speciális alakulatról szóló szériát itthon az AXN csatorna sugározza. Emellett a 12. szezont kapott a Zsaruvér, ami régebben a TV2-n és a Universal Channelen ment, a Bull című széria pedig a 6. évad előkészületeit kezdheti el.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor