A televíziós piacon egyedülálló mobilapplikációt fejlesztett ki a TV2. A csatorna sikersorozatának, a Jóban Rosszban-nak az alkalmazása már letölthető az App Store-ban és az Android Marketen is – olvasható a csatorna közleményében.

Mostantól iPhone-on és Androidon is elérhető a TV2 és az Origo által közösen fejlesztett Jóban Rosszban alkalmazás, mely folyamatosan frissülő tartalommal, videókkal és képekkel, valamint exkluzív hírekkel várja a sorozat rajongóit!
Az alkalmazás indulása óta már 112 backstage anyag került fel a forgatás kulisszatitkairól, 128 exkluzív hír a szereplőkkel kapcsolatban, valamint 123 forgatókönyv részlet is megtalálható az applikáción.
„A Jóban Rosszban az első magyar sorozat, melyhez mobilapplikáció is készült. Ez jól mutatja azon törekvésünket, hogy tartalomgyárként műsorainkat a lehető legtöbb platformon juttassuk el nézőinknek.” – mondta Megyeri András, a TV2 üzletfejlesztési igazgatója.
A hirdetők számára külön érdekesség, hogy az alkalmazás exkluzív megjelenési lehetőségeket tartogat: támogatói üzenet és banner felület egyaránt megtalálható a Jóban Rosszban mobilapplikációjában.
Az alkalmazás ingyen letölthető az App Storeban és az Andoid Marketen: http://tv2.hu/egyeb/cikk/joban-rosszban-mar-az-okostelefonokon-is

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

hirdetés