A csatorna hallatán az elmúlt hetekben az embernek egy műsor csúfos megbukása jutott eszébe… A TV2 már tavasszal kitűzte célul, hogy majd keményen megszorongatják az RTL Klub-ot nézettség tekintetében, ennek része az arculatváltás és a rengetek új műsor is. Persze ezt ők se pár hónap alatt akarják megoldani, hanem 1-2 év alatt. A rengeteg műsor közül amit indítottak azóta, kettő mondható sikeresnek eddig, a Hal a tortán és a Megasztár 4. A régebben jó nézettséget hozó műsorok is elkezdtek visszaesni, mint pl. az Aktív amit hamarosan a Tények elé pakolnak. De még a Doktor House nézettsége is csökkent, a múlt heti epizódra csak 980ezren voltak kíváncsiak, ráadásul fél órával később fog kezdődni, mint most. Persze még van egy kis remény Frei Tamás új műsorában a Sztárok a fejükre estek-ben, de a Celeb vagyok miatt nem túl sok.
A most 10 éves Barátok Közt (csak) a harmadik legnézettebb műsor, ugyanis a Celeb vagyok első szériája mindent letarolt a 2 millió fölötti nézőszámával (ami 46,2% közönségarányt jelent). Második a Fókusz lett, éppen csak lemaradt a 2 millióról. A TV2-nek egyedül a szombat este jött be nagyon a Megaszár – Popdaráló – Megasztár eredményhirdetéssel, mert 19:30-tól 22:30-ig végig 1,7milliós nézőtábort tudhatnak magukénak. Sorozat téren az NCIS még viszonylag jól hozott, hiszen (most is) több, mint 1 millióan voltak rá kíváncsiak (Ez talán annak is köszönhető, hogy nem pakolják el hetente). A Zorro-t is viszonylag sokan 1,3 millióan nézték. De ezek a számok senkit ne tévesszenek meg az RTL 17:30-tól minden nap végig tarol szinte, kivéve a szombatot.
A botrányosat bukó XXL-nek nem lesz vége,- mint azt több oldalon már tényként leírták – hanem csak elment pihenni egy kis időre.

hirdetés

Folyamatosan kerülnek fel a SkyShowtime-ra a Star Trek sorozatok, ma újabb bővülés történt

Kiderült, hogy mikor érkezik Sofia Vergara vadonatúj minisorozata a Netflixre

37. heti nézettség - Egyre sikeresebb a Sztárban sztár leszek

Többnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Kiderült, hogy a Survivor 6. évada milyen időpontban lesz látható az RTL-en

Súlyos betegségét követően ismét munkába állt a Barátok közt egykori színésze

hirdetés