Szeptember 16-án, pénteken, 21:25-kor indul a TV2 új nagyszabású produkciója: az ÖsszeEsküvők, több mint két órás beköltözéssel. A műsor összefoglalói minden hétköznap, rögtön a Tények után, 19:20-kor lesznek láthatóak. Míg péntekenként késő este lesz egy extra adás ÖsszeCsapás címmel, ahol kiesik valaki. A hét első három napján, minden adásra jut majd valami extra. Az anyós jelölt hétfőn kiválaszt egy lányt aki ezzel védettséget kap a hétre. Kedden viszont egy olyan lányt kell megneveznie, aki már biztos, hogy részt vesz a pénteki ÖsszeCsapáson. Szerdán pedig a nézők döntik el, hogy ki legyen az ellenfele az anyós által kiválasztott lánynak. Hétfőn a küzdelem, kedden a védettség és a szembesítés, szerdán pedig a döntés alcímmel fognak jelentkezni a műsor összefoglalói.
Az ÖsszeEsküvők jövő héttől mindhárom TV2-s csatornán kísérő műsort kap. A legfőbb ezek közül az Esküdj! lesz, melynek Majka a műsorvezetője. A késő esti élő adás minden hétköznap a TV2-n valamikor 23:30 és 00:05 között kezdődik. A PRO4 napi három órát élőben közvetít a rezidenciából, hétköznap 22:30-kor, míg hétvégén 15-20 percel később. A FEM3-on már most szombaton 20:00-tól látható egy heti összefoglaló. Az ÖsszeEsküvők bő három hónapig lesz látható. Ámon László, a produkció vezető rendezője a műsor sajtóeseményén ismertette a műsort és annak kulisszatitkait a SorozatWiki látogatóinak:


Szeptember 14-én a TV2 sajtóbejárást szervezett a műsor budaörsi rezidenciájába (többek között ugyanezen a helyen fogatták a Benkő feleséget keres című műsort is). A két házban Peller Mariann és Till Attila vezette körbe a résztvevőket. A nagyobbik ház három szintes, itt laknak majd a feleség és az anyós jelöltek. A legfelső szinten a lányok birodalma, a középsőn egy nagy közös tér valamint a mamák hálószobája, míg a legalsó szinten egy hatalmas medence található. Az udvar három részre oszlik: a lányok és a mamák területe, egy főként randizásra használt rész, valamint a fiúk udvara. A telek alján található házban laknak a fiúk. Nekik a lányokénál jóval kisebb területen kell osztozniuk. A beköltözéskor 12 lány és 6 fiú az anyukájukkal kezdi meg a játékot.

A Peller Mariannal és Till Attilával közös interjúnkat hamarosan egy külön posztban nézhetitek meg.
Képgalériával bemutatjuk a rezidenciát:Itt fognak lakni a lányok és az anyós jelöltek

A műsorvezetők (Peller Mariann és Till Attila) valamint a producer (Hajdú Péter) köszöntik a sajtót

Konyha

Itt fognak enni

Szépítkező sarok

Nappali, innen lesznek az élő bejelentkezések

Mamák hálószobája

…és ez is

Félig átlátszó üveg a lányok zuhanyzója és szobájuk között

A feleségjelöltek hálója

…még mindig az ágyak

A zuhany alól még a teraszra is rálátni

A lányok teraszáról szinte mindent látni

Bent is van medence

Balra randi helyek, jobbra pedig a lányok és az anyós jelöltek udvara

Itt mennek majd a pletykázások

Napoznak

Viccelődnek

A kinti medence

Ez már a fiúk háza

Itt is van konyha

Pózolnak

Riportszoba

Zsúfolt a fiúk hálója

HD kamera

A műsorvezetők belenéznek a kamerába

Vezérlő

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki