Szeptember 12-én, hétfőn Liluval és Sebestyén Balázzsal indul a ValóVilág 5, melynek ma tartották a sajtótájékoztatóját. Ahogy azt már augusztus végén jeleztük, az első héten 22 óra után 5 beszavazó show lesz, majd szombaton, az X-Faktor után költöznek be az első lakók. A korábbi hírünknek megfelelően a napi összefoglalók nem 19 órakor, hanem csak a 21 órás sávban kerülnek képernyőre 18.-a, vasárnaptól.
Szeptember 19-től, hétfőtől a Coolon indul a NekedValó és a BeleValóVilág. A NekedValó délutáni talkshow műsorvezetői Istenes Bence és VV Gigi lesznek, akik felváltva vezetik majd a műsort. Késő esténként jelentkezik a BeleValóVilág, amelynek műsorvezetői VV Anikó, VV Olivér és VV Béci lesznek. A BeleValóVilágban az összefoglalókból kimaradt pikáns részleteket láthatják az érdeklődők és vitathatják meg egymással a nap eseményeit. VV Anikóval a SorozatWiki egy rövid videót készített:


A műsor menete az ötödik szériában módosul majd, a jól bevált Kiválasztás – Kihívás – Párbaj hármasa egy új műsorelemmel bővül. Az eddigi szabályoktól eltérően a Párbaj után a nyertes nem kap védettséget, visszatérte után rövidesen következik a Megmérettetés, amely során az összes villalakó megküzd egymással és ennek a játéknak a nyertese kapja meg az immunitást jelző lila kendőt. Így a következő Kiválasztáson – Kihíváson már védettséget élvez. A Megmérettetések helyszíne lesz az Aréna, amely a Villán kívül kerül kialakításra (lásd első illetve utolsó kép).
A ValóVilág 5-ben megújult kategóriák lesznek, melyekből összesen 14-en költözhetnek be a villába: Szenvedélyes nők, Plázacicák, Amazonok, Alfahímek, Alekosz exei, Cselszövők, Dumagépek, Érzékenylelkűek, Furák, Összeférhetetlenek, Helyes pasik, Skalpvadászok, Szüzek, Valóságshow veteránok.
A sajtótájékoztató után lehetőséget kaptunk a villa bejárására, melyről képeinket a tovább mögött találod. Maga a villa teljesen megújult arculattal jelentkezik, ami az eddigi híresztelésekkel ellentétben nem nevezhető börtön hangulatúnak.

hirdetés

A sajtótájékoztatóról és a villáról készült képeink:

























hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en