Hétfőn indult el a Viasat 3 új reality műsora, az Aranypart. Eddig négy 20 perces adás ment le belőle, mely kifejezetten jó nézettséget hozott. Napról napra nőtt a produkció nézőszáma, melyet az egész hetet tekintve átlagosan 87 ezeren figyeltek a 18-49-es korosztályban. További részletek a csatorna közleményében:

Napról-napra javul a VIASAT3 új, cenzúrától mentes valóságshowjának nézettsége, a csütörtöki, negyedik adással elérte a 6,9%-os közönségarányt a 18-49 évesek körében. Már az első epizód is 44%-kal növelte az idősáv átlagát, és a műsor össznézettségre gyakorolt pozitív hatása egyre inkább tetten érhető: a teljes napot tekintve tegnap már 6,4%-os átlagos SHR-t ért el a csatorna (Cool: 4,7% SHR, Film+: 3,3% SHR)

hirdetés

A műsor fő célcsoportjának számító fiatal nők körében (18-29 éves nők) kiemelkedő, átlagosan 13,4%-os közönségaránnyal büszkélkedhetett a műsor legutóbbi része. A célcsoport kedden az RTL Klub után legnagyobb arányban a VIASAT3 műsorát választotta, messze megelőzve a TV2 futballmérkőzését (RTL Klub: 36,3% SHR, VIASAT3: 8,6% SHR, TV2: 3,8% SHR). Fontos megjegyezni, hogy egyre több, tévénéző férfi társuk is rátalál a műsorra (18-29 éves férfiak): a hétfői részhez képesti 80%-os növekedés után csütörtökön már 10,8%-uk választotta a VIASAT3 realityjét az esti programjának.

A reklámmegszakítástól mentes műsor nézettségi görbéje még nagyobb bizakodásra ad okot, hiszen a féktelenül szórakozó fiatalok története fokozatosan nyeri el mind több és több kapcsolgató néző figyelmét: a 21:25-ös kezdés átlagos kb. 87.000 fős 18-49-es nézőtábora a műsor végére átlagosan 128.000 fősre duzzad.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban