A Csalfa Karma, mely Magyarország első romantikus websorozata nagyon jó nézettséggel fut. A sorozat megduplázta az Origo Zrt. előzetes elvárásait. Részletek az oldal közleményéből:

Az Origo Zrt. május végén indította útjára hazánk első romantikus websorozatát, a Csalfa Karmát, és ezzel egyúttal egy új műfaj meghonosítását kezdeményezte az online piacon. Viszonyítási alapja nem lévén, az előzetes tervezéskor epizódonként több tízezres látogatottságot vártak a bonyolult szerelmi szálakat feldolgozó sorozattól. A Magyar Grundy UFA által gyártott 24 epizódból nyolc került már ki a websorozatnak otthont adó Life.hu női portálra. A produkció eddig 292.000 letöltést számlál.

– Epizódonként minimum 15-20 ezres letöltést szerettünk volna elérni, de úgy tűnik, megduplázódnak előzetes terveink, hiszen ez a szám a gyakorlatban 30-45 ezer lett, összességében pedig több mint negyedmillió nézőnél tartunk – számol be az eredményekről Hámori Barbara, az Origo Zrt. Szórakoztató tartalmainak igazgatója. – Az úttörő vállalkozás elindításakor nem titkolt célunk volt az is, hogy a Life.hu női site-unk ismertségét növeljük, és a Csalfa Karmának köszönhetően meg is duplázódott az oldal direkt látogatóinak száma. Csak a websorozat gyűjtőoldalára hetente 215 ezer ember lép be!

hirdetés

A Herrer Sára, Bátyai Éva, Rédei Roland főszereplésével, és Esztergályos Cecília, Tóth Ildikó és Lakatos Márk cameo-kal futó sorozatot vasárnap esténként a LifeNetwork TV is leadja. A csatorna egyébként működése óta ez év májusában érte el legmagasabb közönségarányát, amely 2010 májusához képest 18%-os növekedést jelent.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része