A múlt heti rekorddöntés után, csütörtökön tovább emelkedett az Éden Hotel nézettsége. Az eheti 4. epizód a 18-49 évesek körében 10,1%-ot ért el, ezzel pedig ez lett a Viasat 3 saját gyártású műsorai körében, a valaha leadott legnézettebb adás. Az eredményen nem is csodálkozok, hisz egyértelműen ez volt a reality eddigi legizgalmasabb része. További részletek a csatorna közleményében:

Újra nézettségi csúcsot döntött a VIASAT3 sikerműsora az Éden Hotel. A produkció a korábbi rekordját felülmúlta azzal, hogy a csütörtöki párválasztó epizódjával a 18-49 éves tévézők 10,1%-át ültette le a képernyők elé (átlagosan mintegy 182.000 nézőt). Ezzel a kiemelkedő eredménnyel az Éden Hotel tegnap esti része a csatorna valaha volt legnézettebb saját gyártású adása lett, megelőzve a tavalyi év sikerprodukcióját, a Négy esküvőt is (legmagasabb nézettség: kb. 152.000 néző / 8.3% SHR*). A csúcsot döntő epizód, a VIASAT3 fő célcsoportját jelentő 18-39 éves női szegmensben nem kevesebb mint 13,1%-os közönségarányt ért el, amely szintén rekord a csatorna számára.
A piacon a harmadik helyét szilárdan tartó VIASAT3 további erősödést vár a hétről-hétre egyre nagyobb meglepetésekkel szolgáló szappanopera-szerű valóságshowtól, amely soha nem tapasztalt népszerűségnek örvend a Viasat videós weboldalán, az internetes blogokon és közösségi oldalakon is. Heti rendszerességgel ismétlődő kutatások az Éden Hotel népszerűségének töretlen növekedését mutatják annak indulása óta, a legfrissebb adatok szerint a műsor ismertsége 77% körüli**.
„Az Éden Hotel hétről hétre megdönti saját rekordjait. Nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük, hogy ez a tendencia a műsor végéig megmarad.” – kommentálta az eredményeket Kereszty Gábor, a Viasat kreatív igazgatója, aki egyben az Éden Hotel producere is.

hirdetés

* SHR = reklámmokkal együtt mért közönségarány, forrás: AGB Nielsen
** a VIASAT3-eléréssel rendelkező 18-49 éves lakosság körében, forrás: GfK

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét