A csütörtöki Éden Hotel adás 9%-os közönségarányt hozott a 18-49-es korosztályban a Viasat 3-on. Ez mindenképpen rekord, ilyet nézettséget még egyetlen saját gyártású műsor sem tudott produkálni a csatornán.

Az Éden Hotel fokozatos erősödés után a múlt héten elérte a műsor az eddigi legmagasabb heti nézettségi átlagát. A 18-49-es korosztályba 7%-os közönségarányt ért el, mely 133 ezer nézőt jelent a korcsoportban. A március 31-ei, csütörtöki párválasztó epizód vonzotta eddig a legtöbb nézőt 9,0%-os közönségaránnyal, átlagosan több mint 154 ezer 18-49 éves nézővel. Teljes lakosságot nézve a nézőszám átlaga 251 ezer fölé ment, de a műsor tetőpontján több mint 317 ezren követték azt figyelemmel. Ez rekordnak számít, hisz a csatorna fonálállása óta, egyik saját gyártású műsora sem tudod ilyen magas nézettséget produkálni.
Továbbá az Éden Hotel átlagosan 26%-ot javított az idősáv átlagán a 18-49 évesek körében (21:15-22:10 hétfő-csütörtöki sáv a műsor indulást megelőző 5 hétben). Már az eddigi 4 hét eredményei alapján is kijelenthető, hogy a csatorna valaha volt legsikeresebb saját gyártású műsora az Éden Hotel, és a nemzetközi nézettségi eredményeket ismerve további dinamikus növekedés várható a döntőhöz közeledve.
Véleményem szerint az Éden Hotel az eddigi legjobb és legizgalmasabb hazai reality műsor, így mindképpen ajánlom a műfaj kedvelőinek. A műsor eddigi összes adása visszanézhető az Viasat 3 videótárába.

hirdetés

Heti átlagos nézettség 18-49-ben:
1. h. 128 ezer (6,8%)
2. h. 117 ezer (6,1%)
3. h. 126 ezer (6,9%)
4. h. 133 ezer (7,0%)

hirdetés

RTL: Már a jövő héten új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs népszerű műsora

Egy műsorvezető és egy szépségkirálynő is keresi a párját az RTL új társkereső realityjében

Hamarosan országos csatornán is bemutatják az egyik legnépszerűbb skandináv krimisorozatot

Kiderült, hogy mikor érkezik a Black Mirror legújabb évada

Suhajda Szilárd emlékére műsorváltozás lesz szombaton a TV2-n

Új főszereplővel folytatódik a brit drámasorozat az egyik magyar csatornán