Belegondolni is durva, de az Odaát (Supernatural) már 2005 óta képernyőn van a legkisebb amerikai csatornán, a CW-n. Az eddigi 14 évad alatt a rajongók láthatták, ahogy sima szörnyvadászos sorozatból komplexebbé vált a történet, miután az angyalokat is behozták a képbe az alkotók. A 9. évad mélyrepülése óta kicsit magára talált a széria, de még így is meglepő, hogy február 7-én érkezik az Odaát 300. epizódja. Nem is akárhogy, ugyanis a The Walking Dead jelenlegi sztárja, Jeffrey Dean Morgan is visszatér, akit a 2. évad fináléjában nyírtak ki.

Nem csak a rajongók számára, de Sam és Dean Winchesternek is különleges lesz tehát ez a mérföldkő, hiszen viszontláthatják az apjukat. A főszereplőket alakító Jared Padalecki és Jensen Ackles a TV Guide-nak elárulták, a 300. epizódot többször is át kellett írni, hogy tényleg ütős élményt nyújtson mindenkinek. A CW szereti sokáig képernyőn tartani a sorozatait, ha azok hozzák az elvárt nézettséget, így a Smallville is 10 évadot ért meg, a Vámpírnaplók 8-at és több spinoffot, és az Odaátról se úgy beszélnek, mintha mostanában érne véget.

Az Odaátot idehaza az RTL Klub vetíti, január elején kezdték el adni a 10. évadot, bár eléggé késői időpontban. A hazai rajongóknak 8 hónapot kellett várniuk, mire megkapták a szinkronos folytatást.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél