A Netflix minden negyedévben tájékoztatót szokott adni a részvényesei számára, melyből a sajtó általában a szóban forgó időszakra vonatkozó növekedési adatokat és a különböző produkciók nézettségi mutatóit szokta átvenni. Ám a mostani eseményen ennél többről is szó esett. A streaming szolgáltató általában csak az évadok premierje előtt teszi közzé a pontos időpontokat. Konkrét dátumot most sem említettek, az azonban kiderült, hogy a következő három népszerű széria folytatása 2021 negyedik negyedévben érkezik.

A The Witcher 2. évadának forgatása 2020 februárjában kezdődött, azonban a koronavírus-járvány miatt többször is meg kellett szakítaniuk a munkálatokat. Ennek következtében az Eskel nevű vajákot alakító Thue Rasmussen helyére új színészt kellett keresniük, mivel az átütemezések miatt nem tudta vállalni a forgatást. Helyét Basil Eidenbenz vette át, aki többek közt a Viktóriából is ismert. A Henry Cavill főszereplésével készült sorozat folytatásának felvételeit végül a hónap elején fejezték be. Most pedig már tudni lehet, hogy október és december között indul.

A Te (You) pszichothriller 3. etapját 2020 januárjában rendelték be. A Joe Goldberg és Love Quinn nem hétköznapi kapcsolatáról szóló sorozat folytatásának forgatása tavaly decemberben a járványügyi szigorítások miatt leállt. A munkálat január végén állhatott vissza. A Cobra Kai eredetileg YouTube Red exkluzív sorozata volt, aminek jogait megvette a Netflix. A Karate kölyök-filmek folytatásban ismét Ralph Macchio és William Zabka látható a főszerepben, immár felnőttként. A 4. évad lesz az első, ami kifejezetten a platformra készül, munkálatai pedig idén februárban kezdődtek el, és szerencsére a járványhelyzet ellenére is jól halad. Ez a két sorozat is tehát a negyedik negyedévben várható.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz