Március 1-én kedden lesz a premierje Better With You-nak, Jobb veled magyar címmel az HBO Comedy-n. Innentől kezdve minden hétfőn, kedden és szerdán 20 órától új epizód lesz látható. Az amerikai ABC csatornán tavaly szeptemberben indult a sorozat. Az 1. évadja 22 részes lesz, mely még nem ért véget a tengeren túl. Bővebb információk a sorozatról a csatorna közleményében:

Az eredetileg Better With You címet viselő vígjátéksorozat 2010 szeptemberében indult az Egyesült Államokban, az idei People’s Choice Awardson pedig már a legjobb új tévés komédiának jelölték. A szériát a Jóbarátok és spin-offja, a Joey egyik írója, az Emmy-díjas Shana Goldberg-Meehan jegyzi, aki ezúttal is egy hatfős társaságot állított a történet középpontjába – azzal a különbséggel, hogy itt egy családról van szó. A szülők harmincöt éve házasok, két lányt nevelnek: egyikük kilenc éve együtt él a barátjával, de házasságról még nem esett szó közöttük, másikuk pedig egyszer csak bejelenti, hogy terhes, és hozzámegy egy férfihoz, akit alig két hónapja ismer. A lányok nemcsak a házassághoz viszonyulnak másként: Maddie ügyvéd, más kérdésekben is megfontoltan és földhözragadtan viselkedik, húga, Mia viszont szabad szellem, akit mindig a szíve vezérel az esze helyett. Párjaik szintén eltérő személyiségek, Ben reális gondolkodású hotelmenedzser, Casey pedig rockzenész – a humor fő forrását így a kapcsolatok különbözősége adja.
Maddie-t Jennifer Finnigan, Miát JoAnna Garcia Swisher játssza: előbbi többek között a Gazdagok és szépek című szappanoperában és a Nyughatatlan Jordanben szerepelt, utóbbit pedig a hasonló jellegű családi komédia, a Reba mellett például a Pletykafészekben és az Amerikai pite második részében láthatta a közönség. A fiúk szerepét két kevésbé ismert színészre, Josh Cooke-ra (Spancserek, Násznap) és a frissen felfedezett Jake Lacyre bízták a producerek. A lányok édesanyját Debra Jo Rupp alakítja, akit a Jóbarátok rajongói Phoebe sógornőjeként ismerhetnek, az Azok a 70-es évek-show-ban pedig Kitty Formant játszotta; az édesapa szerepét Kurt Fuller öltötte magára, aki a Született feleségektől az Odaátig számos sikeres tévésorozatban tűnt már fel.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra