Herman Péter 25 éve kezdett az RTL-nek dolgozni, először a Mónika show készítésében vett részt. 2003-ban lett az RTL kreatív producere, később kreatív osztályvezetője, 2015-től pedig drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója. A szakemberhez tartozott az elmúlt két évtizedben a napi sorozatok és még néhány egyéb produkció kivételével az RTL szórakoztató és sorozattartalmainak megvalósítása. Azonban most a médiavállalat kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik a tévétársaságtól. Az eddig általa vezetett igazgatóságot, ideiglenesen a senior kreatív producerekkel közösen Kolosi Péter felügyeli majd, aki komoly átszervezésbe kezd a területen. Részletek az RTL néhány perce megjelent közleményében:

hirdetés

Szervezeti átalakítást hajt végre az RTL a saját gyártású műsorokért felelős területén. Ennek részeként az RTL kezdeményezésére Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatójának, kreatív producerének munkaviszonya a felek közös megegyezésével megszűnik.

Herman Péter 25 éve vesz részt RTL-es műsorok készítésében. RTL-es karrierjét a Mónika Show-nál kezdte, majd ezt követően a Barátok közt sorozatot és a hírműsorokat leszámítva az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

„Nehéz lenne felsorolni, amit Pierre-nek köszönhet nem csak az RTL, de a nézőink is. Pierre több, mint két évtizedes alkotómunkája nagy hatással volt mind az RTL, mind pedig a hazai televíziózás, illetve sorozatgyártás történetére. Köszönöm, köszönjük Pierre munkáját és nagyon sok sikert kívánunk neki a továbbiakban”

– nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

A pozíció betöltéséről a médiavállalat később dönt. A kreatív terület átszervezésének lezárultáig a dráma-és szórakoztató műsorok igazgatósága a senior kreatív producerekkel közösen Kolosi Péter irányítása alatt működik. A személyi változás nincs hatással a jelenleg gyártás alatt lévő műsorokra.

Az RTL Magyarország sok sikert kíván Herman Péternek további munkájához!

hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada a True Detective-nek

Bejelentették, hogy mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

Kiderülhetett, hogy mikor érkezik a Star Wars egyik új sorozata a Disney+-ra

12 év után visszatér a Megasztár a TV2-re

Újabb 10 millió forintos bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Somos András távozik az ATV-től és felfüggeszti a televíziós tevékenységét