Az RTL Magyarország pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott, ahol több fontos információ is elhangzott. A legnagyobb hír, hogy 25 év után átnevezik az RTL Klubot. Vidus Gabriella, a médiavállalat vezérigazgatója pár perce bejelentette, hogy a főcsatornájuk új neve simán “RTL” lesz. A névváltás még idén októberben megtörténik és teljes arculatváltás is kíséri.

A német RTL jelenlegi és a magyar RTL következő logója (a színek változnak benne)

A komoly változás oka, hogy mindenhol máshol így hívják a csatornát és egységesítsék a brandet. Vidus Gabriella elárulta, hogy a magyar arculat a némettel megegyező lesz. Ezen kívül az RTL Magyarországot is az ősz közepétől simán RTL-nek hívják majd. A vezérigazgató azt is elmondta, hogy az RTL Klub átnevezése után hamarosan további, hasonló bejelentések várhatóak.

hirdetés

Az RTL Magyarország további 7 tévéadót üzemeltet hazánkban, övék az RTLII, az RTL Gold, az RTL+, a Film+, a Cool és a Muzsika TV, valamint egy online videós szolgáltatás, az RTL Most.

Frissítés: A Media1 egyik olvasója egy kábelszolgáltató számlalevelén észrevette, hogy az RTL Klub mellett a tévétársaság két másik csatornája is új nevet kap. Az oldal információi szerint az RTLII hamarosan RTL Kettő, az RTL+ pedig nemsokára RTL Három néven folytatja.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora