A júliusi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek a nyár utolsó hónapja során a Netflixre. Augusztusban 8 vadonatúj szériával és 8 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata, így a további meleg napokon is lesz mit nézni. Többek közt elérhetővé válik egy népszerű szuperhősös sorozat utolsó évada, Rob Lowe és Lily Collins produkcióinak folytatása, valamint új szériával jelentkezik A nagy pénzrablás egyik fontos színésznője is.

Emily Párizsban

Augusztus 1-jén került be a kínálatba a Wednesdayben Enidet alakító Emma Myers vadonatúj sorozata, a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz (A Good Girl’s Guide to Murder). A Holly Jackson azonos című regénye alapján készült drámaszéria 1. évada 6 részből áll. A történet szerint öt évvel egy 17 éves lány meggyilkolását követően egy álmos kisvárosban egy diák mindent megtesz az igazság kiderítéséért és az igazi tettes megtalálásáért.

hirdetés

Szintén ezen a napon érkezett meg a platformra a Rob Lowe főszereplésével készült Instabil (Unstable) 8 epizódos 2. etapja. Ellis egy sor kihívást állít a fia, Jackson elé annak érdekében, hogy kiderüljön, megvan-e benne, ami ahhoz kell, hogy a családi birodalom örököse legyen. Azonban a fiúnak más elképzelései vannak. 8-án lesz a premierje Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) 6 részből álló 4., és egyben utolsó szezonjának. Miután a testvérek egy új idősíkon találják magukat, ahol nincs szuperképességük, egy titkos társasággal kell szembenézniük, de vajon hogy győzhetik le őket az erejük nélkül?

Augusztus 8-án jön a streaming szolgáltatóra A kígyók úrnője (Sahmaran) 2. évada is. A török fantasy sorozat folytatásában Shahmaran elkezd felébredni Shahsu testében. Eközben Lilith készen áll bosszút állni, amiben Cihan segíti őt. 10-én debütál egy dél-koreai drámasorozat, a Szerető otthon (Romance in The House / Gajok X Melo). A 12 részes 1. szezonban egy férfi 11 évre eltűnik a családja elől, miután tönkremegy a vállalkozása. Azonban amikor visszatér vagyonos fogadósként, az újbóli találkozás galibákat szül.

15-től lesz megtekinthető az Emily Párizsban (Emily in Paris) 4. etapjának 5 epizódos első fele. A vadonatúj szezon második felvonása szeptember 12-én jön majd a Netflixre. Lily Collins szériájának folytatásában Emily teljesen kiborul, ugyanis két férfi iránt is erős érzelmeket táplál, azonban Gabriel gyermeket vár az exétől. Eközben Sylvie kénytelen szembenézzen a múltjával, Mindy pedig az Eurovíziós Dalfesztiválra készülődik.

Augusztus 20-án debütál egy friss thai horrorsorozat, a Kísérteties kedd: Extrém borzongás (Terror Tuesday: Extreme / Angkhan Khlumpong: Extreme). A 8 részes produkciót egy rádiós horrorműsor inspirálta. A széria nyolc, a hallgatók által megosztott, megtörtént eseményeken alapuló élményt mutat be. 21-én kerül be a kínálatba a Megint 15 (Back To 15 / De Volta Aos 15) című brazil dramedy utolsó, 3. évada. A már 18 éves Anita a képzőművészeti egyetemre jár, ahol meg kell birkózzon a kollégiumi élettel, az egyetemi bulikkal és a felnőttkor kihívásaival, miközben megpróbálja kideríteni, hogy ki utazik vele vissza az időben.

22-én érkezik a platformra A felkészületlen anya (Baby Fever / Skruk) 6 epizódból álló 2. etapja. A dán produkcióban Nana babája már két hónapos. A nő bármennyire is imádja a gyermekét, utálja, hogy szülési szabadságon van. Ezért könyörög régi főnökének, Helle-nek, hogy adja vissza neki a munkáját, aki vonakodva beleegyezik. Szintén ezen a napon válik elérhetővé egy új tajvani drámasorozat, A GG rendőrörs (GG Precinct / Zheng Gang Fen Ju). A 6 részes szériában egy kezdő rendőrkapitány és detektív partnere az idővel versenyt futva vérfagyasztó szójátékok köntösében elkövetett gyilkosságok után nyomoz.

Az eredetileg tervezett dátumhoz képest két hónappal hamarabb, augusztus 22-én debütál az Azok a 90-es évek show (That ’90s Show) 8 részes 3. évada. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mi várható az Azok a 70-es évek show spinoff sorozatának folytatásában. 29-től lesz megtekinthető a Tilos a szerelem (Chastity High / Renai Batoru Rowaiyaru) című japán romantikus drámasorozat 1. szezonja. Amikor egy elit középiskolában bevezetik a “zéró romantika” szabályt, amely értelmében kicsapnak mindenkit, akit randizáson kapnak, egy diák titokban osztálytársai segítségére siet.

29-én kerül be a kínálatba Az elnökjelölt (Represent / En Place) 2. évada is. A francia vígjátékszéria folytatásában Stéphane Blé elnöksége nehezen indul, hiszen halálos fenyegetésekkel, tüntetésekkel, nemzetközi akadályokkal és néhány kellemetlen belpolitikai üggyel is szembe kell néznie. Ugyanekkor lesz a premierje a Jeff Goldblum főszereplésével készült Kaosnak. A 8 részes mitológiai vígjátéksorozatban, amikor az Olümposzon eluralkodik a káosz, a mindenható Zeuszon pedig elhatalmasodik a paranoia, három halandónak kell a kezébe vennie az emberiség jövőjét.

Augusztus 30-án debütál A nagy pénzrablásban Aliciát alakító Najwa Nimri főszereplésével készült, vadonatúj spanyol kórházas sorozat, a Töréspont (Breathless / Respira). A 8 epizódból álló 1. etapban egy orvosi csapat életeket ment egy zsúfolt állami kórházban, ahol a feszültség – és a szerelem – miatt mindenkinek az egekben van a pulzusa. A produkcióban fontos szerepet játszik az Elitből ismert Manu Ríos és a Lányok a vonalban egyik főszereplője, Blanca Suárez is.

Szintén ekkor érkezik a Netflixre a Filmsztárból popsztár (A-List to Playlist) című koreai drámasorozat 1. szezonja. A 20 éves színészi pályát maga mögött tudó Cho Jung-seok új kihívás előtt áll: 100 nap múlva debütál énekesként, amihez rohamtempóban be kell vetnie az egész hálózatát.

A Max augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A Disney+-ra érkező produkciókról itt írtunk.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán