3 hétig a Karalyos Gábor (Moszkva tér, A miskolci boniésklájd) veszi át a Németh Kristóf által alakított Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. Kristóf december óta erős bokafájdalom miatt nem tud járni, a jelenetek utólagos pótlására pedig egy ilyen hosszú kimaradás után, már nincs lehetőség.
„Úgy gondolom, hogy a gyógyulásomat kitűnően szolgálja, hogy egy remek szakember kezel, és a családom gondoskodó ápolása is hozzásegít ahhoz, hogy hamarosan újra forgathassak. Sokszor átéltem már magam is, hogy milyen az, amikor az ember beugrik egy szerepbe. Nagyon köszönöm Karalyos Gábornak és a többi kollégának is a segítséget! Biztos vagyok abban, hogy a nézők is megkedvelik Gábort Kertész Géza szerepében.” – mondta Németh Kristóf az RTL Sajtóklub-nak.
Karalyos Gábor kihívásként tekint a feladatra. „ Örömmel vállaltam el a felkérést. Úgy gondolom, hatalmas feladat, egy olyan karakter bőrébe bújni, még ha rövid időre is, amelyet évek óta nézők milliói látnak estéről estére a televízióban. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kertész Géza karakterét hitelesen formáljam meg. „ – mondta Karalyos Gábor.
Kalamár Tamás a sorozat producere szerint mindig gondot jelent ha valaki betegség miatt hosszabb ideig nem tud forgatni, szerencse, hogy az elmúlt 12 évben nem került még ilyen helyettesítésre sor. Gábor többek között a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című filmekből ismert. (A kép forrsása: RTL Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre