Egyre jobban kezd lehűlni az időjárás, a hűvösebb őszi napokon pedig remek kikapcsolódást nyújt a Netflix, ugyanis szeptembert követően októberben is számos újdonság érkezik a streaming szolgáltatóra. Jövő hónaptól többek közt megtekinthető lesz a platformon egy népszerű bűnügyi sorozat 3. évada, Mike Flanagan legújabb horror szériája, egy spanyol produkció 7. etapja és több minisorozat is.

Lupin

Október 5-én három újdonság érkezik a Netflixre. Ezen a napon debütál a Mindent, itt és most (Everything Now) 8 részes 1. évada. A brit dramedy középpontjában a 16 éves Mia áll. A lány egy étkezési zavarból több hónapos felépülést követően bakancslistát állít össze a legfontosabb tiniélményekből, hogy behozza az elveszett időt. Ekkor válik elérhetővé a N4PLÓK (Di4ries / Di4ri) című olasz produkció 2. szezonjának első fele. A tiniknek szóló sorozat friss etapjában a Galileo Galilei gimi diákjai már kicsit idősebbek. Kiderül, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük az iskolában, a szülőkkel és az egymással kialakított kapcsolataikban. A széria új etapjának folytatása tavasszal jön a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Ugyanettől a naptól lesz megtekinthető a Lupin 3. évada is. A francia bűnügyi sorozat folytatásában Assene nem bírja tovább, hogy bujkálnia kell és távol kell legyen a családjától. Ezért úgy dönt, hogy visszatér Párizsba azzal az elhatározással, hogy együtt elhagyják Franciaországot és máshol kezdenek új életet. Azonban a múlt szellemei és egy váratlan visszatérés meghiúsítja a tervét.

Október 7-én indul egy vadonatúj koreai drámasorozat, a Nam-soon, az erős lány (Strong Girl Nam-soon). A 16 részes etapban egy szupererővel rendelkező koreai lány hazatér megkeresni vér szerinti családját, ám olyan drogügyletbe keveredik, amely próbára teszi képességeit. 11-én érkezik a Netflixre a Titkaink (Pact of Silence / Pacto De Silencio) című mexikói bűnügyi sorozat 1. szezonja. Egy népszerű közösségimédia-influenszer fenekestől felforgatja négy nő életét a születése körüli igazság kiderítése és a bosszú utáni vágy által vezérelve.

12-én debütál az Edgar Allan Poe nagysikerű novellája alapján készült horror széria, Az Usher-ház bukása (The Fall of the House of Usher). A 8 epizódból álló minisorozatban a vagyona és a jövője biztosítása érdekében egy kegyetlen testvérpár dinasztiát alapít, amely darabjaira hullik, amikor az örökösök kezdenek rejtélyes módon egyenként kidőlni a sorból. A produkciót A Hill-ház szelleme, a Mise éjfélkor és Az éjféli klub alkotója, Mike Flanagan készítette.

Október 17-én válik elérhetővé a Vámpírként ébredtem (I Woke Up A Vampire) című fantasy-vígjátéksorozat 16 részes 1. évada. A történet szerint Carmie a 13. születésnapján rájön, hogy valójában félig ember, félig vámpír. A varázslatos képességei azonban sokkal bonyolultabbá teszik számára az iskolát. 18-án jön a Netflixre egy új indiai thrillersorozat, A víz fogságában (Dark Water). Amikor rejtélyes betegség söpör végig az Andaman- és Nicobar-szigeteken, kétségbeesett küzdelem indul a túlélésért, és versenyfutás kezdődik az idővel a gyógymód megtalálásáért.

19-én lesz a premierje a Testek (Bodies) című brit krimiszériának. A 8 részből álló minisorozatban négy nyomozó London négy különböző korszakában ugyanazon gyilkosság ügyében nyomoz. Britannia jövőjének megmentéséért meg kell oldaniuk a gyilkosságot, amely először megváltoztatta a történelem menetét. Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető egy vadonatúj zenés vígjátéksorozat, a Neon. A széria 8 epizódos 1. etapjában egy feltörekvő reggaeton-sztár és jó barátai egy nemes céllal Miamiba költöznek, és a siker érdekében együtt küzdenek meg az akadályokkal és a hétköznapok valóságával.

Október 20-án egy újabb minisorozattal bővül a Netflix kínálata, ugyanis ekkor debütál a Teremtmény (Creature / Yaratilan). A 8 részes török fantasy szériában tragédia ér egy figyelmetlen tudóst az Oszmán Birodalomban, Konstantinápolyban. Ezt követően tanítványa rendhagyó módon igyekszik befejezni munkáját, azonban ennek szörnyű következményei lesznek. Szintén ezen a napon válik elérhetővé egy friss, 8 részes koreai romantikus drámasorozat, a Doona!. A produkcióban egy főiskolás lány próbál az élet és az iskola között lavírozni. Azonban egy különleges körülmény megnehezíti dolgát, ugyanis egy gyönyörű egykori K-pop-bálvány a lakótársa.

20-án érkezik a Netflixre az Elit (Elite) 8 részes 7. évada is. A spanyol drámasorozat folytatásában, ahogy elkezdődik a tanév második féléve a diákoknak szembe kell nézniük a saját démonjaikkal. Egy szakmai gyakorlatnak köszönhetően Omar visszatér a Las Encinas-ba, de új diákok is feltűnnek majd. A legújabb etapban az ismert brazil énekesnő, Anitta is szerepel. 27-én jön a streaming szolgáltatóra a Tore című svéd dramedy 6 epizódból álló 1. szezonja. Egy éretlen, az életét céltalanul élő 27 éves fiatal a szex, a drogok és az önfelfedezés ismeretlen világába veti magát legközelebbi társa halálát követően.

A SkyShowtime októberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. Hamarosan pedig bemutatjuk a Netflix filmpremierjeit, valamint a Disney+, az HBO Max és az RTL+ következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre