A Netflix kedden négy sorozat 2022-es premierdátumát is bejelentette a Twitteren. Kiderült, hogy mikor érkezik két vadonatúj széria, egy második évad és egy várt folytatás is. Ezen kívül több produkcióra is fény derült, amelyek jövőre érkeznek a streaming szolgáltató kínálatába, a pontos megjelenésükről azonban egyelőre még nincs információ.

hirdetés

Január 14-én jön a platform legújabb természetfeletti horror sorozata, A 81-es számú archívum (Archive 81). A 8 epizódos történet középpontjában Dan Turner, levéltáros áll. A férfi egy hangfelvétel-gyűjtemény rendszerezése során rájön, hogy valójában egy olyan filmrendező munkáját rekonstruálja, aki egy veszélyes szekta nyomában járt. A fejébe veszi, hogy megmenti a direktort. Január 28-án debütál egy új sc-fi sorozat, A kémnő visszatér (In From the Cold). A 8 epizódból álló szériában egy amerikai anya élete a feje tetejére áll, amikor választania kell, hogy veszélybe sodorja a családját, vagy visszatér a genetikailag módosított orosz ügynök múltjához. 

Február 1-jén érkezik a Szuperhőst nevelek (Raising Dion) 8 részes 2. évada. A sorozatban egy megözvegyült anya megpróbálja megfejteni a fia szuperképességeit övező rejtélyt, miközben titokban kell tartania azt. Február 25-én lesz a premiere az eredetileg a History Channelen bemutatott Vikingek folytatásának, amely a Vikingek: Valhalla nevet kapta. A történet a 11. században, 100 évvel az anyaszéria után játszódik, legendás vikingek és fiktív harcosok kalandjait meséli el. Februárban kiderült, hogy kik alkotják majd a szereplőgárdát, szeptemberben pedig a Netflix globális rajongói eseményén, a Tudum-on bemutatták az első előzetesét.

Bejelentették továbbá, hogy 2022-ben érkezik a mangán alapuló japán sorozat, az Alice Határországban (Alice in Borderland) 2. etapja, egy vadonatúj dél-koreai thriller széria, a Mindannyian halottak vagyunk (All of Us Are Dead) és 8 epizóddal debütál a tinédzser vámpírokról szóló First Kill. Jövőre lesz a premiere a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. szezonjának; a Hill-ház szelleme alkotójának új, 10 részes horror sorozatának, a The Midnight Clubnak; és a videójáték franchise-on alapuló Resident Evilnek is.  

Emellett debütálni fog a DC-képregényadaptáció, a Sandman: Az álmok fejedelme 11 részes első évada, és az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) 10 epizódból álló 3. szezonja. Érkezik még a Vaják spinoff mini sorozata, a Vaják: A vér eredete (The Witcher: Blood Origin), amely 6 részben meséli el az eredettörténetet, valamint nyáron jön Stranger Things régóta várt 4. etapja is. 

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor