Németh Ádám 2007-ben került a TV2 közelébe, a tévétársaság legnagyobb műsorgyártójához, az Interaktív Kft-hez. Először magazinoknál volt szerkesztő-riporter, majd 2009-tól szerkesztőként, később felelős szerkesztőként dolgozott szórakoztató műsorokon. 2013-ban immár külsős kreatív főszerkesztőként Az ének iskolája és a Sztárban sztár első évadain volt fontos stábtag. 2014-től a TV2 alkalmazásában kreatív producerként vette át az utóbbi két műsor irányítását. Ezen kívül a következő években többek között az alábbi produkciókért felelt: A Nagy Duett, Kismenők, Sztárban sztár leszek, Sztárban sztár + 1 kicsi, Csak show és más semmi, Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada. 2018 óta TV2 Csoportnál senior kreatív producer lett és ebben a pozícióban felelt a tévétársaság nagyszabású showműsorainak többségéért.

14 év csatorna közeli és 7 év a tévétársaságnál töltött munka után távozik Németh Ádám a TV2 Csoporttól – tudta meg a SorozatWiki. A szakember az egyik legsikeresebb kreatív producere volt a médiavállalatnak. A nézettségi eredmények mellett, a Kreatív évenként elkészített “legsikeresebb műsorkészítő kreatív vezetői” toplistáján többször is a második és harmadik helyen végzett, de a Televíziós Újságírók Díján és egyéb díjátadókon is számos alkalommal nyertek műsorai.

“Nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom a TV2-nek az elmúlt 14 évért. Az ott töltött idő alatt remek embereket és szakembereket ismerhettem meg, sokukkal közülük baráti lett a viszonyom. Végigjártam a szakmai ranglétrát és a saját területemen a csúcsra értem. Ehhez természetesen szükségem volt olyan remek kollégákra, akikkel egy csapatként, még a legnehezebb időszakban is profi minőségű és sikeres produkciókat készítettünk. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuk munkáját, valamint hálás vagyok azon képernyősöknek is, akik műsorvezetőként és zsűritagként mindig a maximális tisztelettel és bizalommal álltak felém és így számtalan felejthetetlen percet töltöttünk együtt, miközben dolgoztunk. Saját elhatározásomból úgy döntöttem, hogy új kihívásokra és feladatokra vágyom, ezért távozom a TV2-től. További sok sikert kívánok a csatornának és az ott dolgozóknak!” – mondta Németh Ádám a SorozatWikinek.

hirdetés

“Sok sikert kívánunk Ádámnak az új kihívásokhoz és köszönjük a munkáját, amivel éveken át hozzájárult a társaság eredményeihez” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek. (Fotó: Televíziós Újságírók Díja)

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei