Szeptemberhez hasonlóan októberben is 12 újdonság érkezik az HBO Maxra, ugyanis 1 vadonatúj széria, 5 sorozat folytatása és 6 animációs széria kerül be a streaming szolgáltató kínálatába, amelyek közül több is az HBO saját gyártása. Az ősz második hónapja során többek közt jobban megismerhetjük a zombik, a kalózok, a szuperhősök és a 19. századi elit életét, valamint a gyerekek számára is kedvez az HBO Max.

A zászlónk halált jelent

Október 2-a óta nézhető a platformon a The Walking Dead 11., és egyben utolsó évadának 16 részes folytatása. A zombis sorozat 24 epizódos lezárást kapott, azonban nem kell teljesen búcsút inteni a történetnek, ugyanis a tengerentúlon júniusban debütált a The Walking Dead: Dead City és szeptemberben indult a The Walking Dead: Daryl Dixon is. Az anyasorozat tavaly novemberben ért véget az amerikai AMC-n. 5-én tripla résszel debütál A zászlónk halált jelent (Our Flag Means Death) 2. etapja. A produkció ezt követően hetente dupla epizóddal jelentkezik majd. A 8 részből álló friss szezonban nagy hangsúlyt kap Stede Bonnet és Ed kapcsolata. Feketeszakáll elárulva érzi magát és nem akar megbocsátani Stede-nek, azonban útjaik ismét keresztezik egymást.

hirdetés

6-án indul a Bernard Cornwell Excalibur-trilógiájából készült sorozat, A tél királya (The Winter King) 1. évada. A 10 részes brit fikciós történelmi drámasorozat a közkedvelt Arthur-mondakör újragondolása. A középpontjában Arthur Pendragon áll, aki számkivetettből legendás harcossá és vezetővé küzdötte fel magát. A produkció augusztus végén mutatkozott be az MGM+-on.

Október 7-én 4 animációs újdonság válik elérhetővé az HBO Maxon. Ekkor jön a platformra a Tapsi Hapsi és barátai (Looney Tunes Cartoons) 9 epizódos 6. etapja, amelyben tovább folytatódnak a Bolondos dallamok mesehőseinek kalandjai. Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a DC-univerzumban játszódó Batwheels: Íme a csapat (Meet the Batwheels) 21 részes 1. szezonjának utolsó 4 epizódja. 7-től új részekkel folytatódik A daliás Ivandoe herceg kalandjai (The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe) 1. évada és a szuperhősöket bemutató Tini Titánok, harcra fel (Teen Titans Go!) 7. etapja is.

13-án debütál a Doom Patrol 4. szezonjának 6 epizódos második fele. A produkció új részei hetente kerülnek majd fel az HBO Maxra. A széria záróepizódjaiban a csapat váratlanul a jövőbe utazik, ahol meglepetés éri őket. A közelgő végzetükkel szembesülve a Doom Patrol tagjainak egyszer és mindenkorra el kell dönteniük, hogy mi a fontosabb: a saját boldogságuk vagy a világ sorsa? 16-án indul a felnőtteknek szóló animációs sorozat, a Rick és Morty 7. évada, amelyben figyelemmel követhetjük a zseni tudós és unokája nem mindennapi kalandjait.

Október 23-án lesz a premierje egy spanyol horrorsorozat, a 30 ezüst (30 Coins / 30 Monedas) 8 epizódos 2. etapjának. A produkció ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. Egy titokzatos milliárdos próbálja összegyűjteni az érméket, miközben Paco felesége, Merche új erőre tesz szert. Vergara azonban mindenáron meg akarja állítani őket. A folytatásban A nagy pénzrablásban Alicia Sierrát alakító Najwa Nimri is látható lesz.

28-án vadonatúj részekkel folytatódik a Tapsi Hapsi brigádja (Bugs Bunny Builders) 34 epizódból álló 1. évada, ami az ACME építővállalat mindennapjait mutatja be. 30-án debütál Az aranykor (The Gilded Age) 9 részből álló 2. szezonja. Minden héten friss rész kerül majd be a kínálatba. A 19. században játszódó kosztümös drámasorozatban hatalmas feszültség alakul ki a tehetős dinasztiák és az újgazdagok között. Bertha Russell az előkelő társasági életben elfoglalt helyéért küzd, miközben a különböző karakterek hátba szúrják egymást.

A SkyShowtime októberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt írtunk. A Netflix e havi sorozatpremierjeit itt, a Disney+ újdonságait pedig itt mutattuk be. 

hirdetés

Új előzetesből derült ki, hogy milyen lesz Kit Harrington karaktere az Ipar 3. évadában

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL