Október 26-án, pénteken lesz 20 éves a Barátok közt, melyet extra hosszú vetítéssel ünnepelnek, így aznap este a szokásos kettő helyett négy epizód lesz látható a sorozatból. A jubileumi részekben számos korábbi főszereplő tér vissza, többek között Magdi néni alakító Fodor Zsóka és Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit is valószínűleg ekkor jelennek meg újra. Utóbbi karakter családjából azonban egy jóval régebb óta eltűnt szereplő is újra látható lesz az RTL Klubon.

A korábban Egresi Tónit megformáló Dósa Mátyás is visszatér a Barátok közt születésnapi adásaiban – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színész 2003-2007 között Miklós és Nóra örökbefogadott fiát alakította, végül pedig a történet szerint a karaktere egy autóbalesetben elhunyt. Tóni olyannyira meghatározó volt a Mátyás király tér életében, hogy a Berényi családban azóta is rendszeresen emlegetik. Azt, hogy a készítők pontosan hogyan hozzák vissza, az csak pénteken fog kiderülni.

„11 éve száltam ki a sorozatból és most Szerencsés Gabriella (kreatív producer – szerk.) keresett fel, hogy jelenjek meg újra a Barátok köztben. Nagyon örültem a felkérésnek, ugyanis titkon mindig vágytam arra – ha csak egy epizódra is – de visszakerülhessek a produkcióba. 2007-ben a karakterem, Tóni váratlanul halt meg és nem igazán volt lezárva az ő története. Az elmúlt években amikor időnként az RTL Magyarország székháza környékén jártam, a régi idők emlékei miatt, rögtön megdobbant a szívem. Most pedig, hogy egy napig újra a Barátok közt stúdiójában forgathattam, nagyszerű időutazás volt számomra” – mondta az ismét Tónit alakító színész.

hirdetés

„A forgatások alatt kicsit furcsa, hogy a régi szereplők és stábtagok közül, már nagyon kevesen maradtak, pedig régen nagyon megszerettem őket. Olyanok voltunk, mint egy nagy család. Azokkal viszont, akik 11 éve is ott voltak, nagy boldogság volt újra találkozni, mert az elmúlt években csak a Berényi Miklóst megformáló Szőke Zoltánnal tartottam a kapcsolatot. Az pedig, hogy vele forgattam le a jeleneteimet, külön élmény volt. Egyelőre nem árulhatok el sokat, de Miklós és Tóni kapcsolata, több mint egy évtized után, végre méltó lezárást kap – tette hozzá Dósa Mátyás a SorozatWikinek.

A Barátok közt születésnapi epizódjai pénteken 20:20-tól lesznek láthatóak az RTL Klubon.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része