Az AXN meghívására két napra Budapestre érkezett a Lost Eltűntekben Jack-et alakító Matthew Fox. Az első nap részt vett egy koktélpartin, melyről részletes beszámolót itt írtunk. A második Budapesten töltött napján, 15-én hétfőn délelőtt 11-kor ott volt egy AXN által szervezett nemzetközi sajtótájékoztatón, melyen számos külföldi sajtót és részt vett.
A sajtótájékoztató elején az AXN közép-kelet-európai vezetője Eddie Nelson beszélt, többek között arról, hogy az AXN egyre sikeresebb főleg a mi közép-keleti régiónkban. Manapság 14 millió előfizetője van már az AXN-nek a területen. Nagyon fontosnak tartja, hogy az adott országban a helyi igényekhez alkalmazkodjanak a csatornáik.
Utána jött Matthew Fox. Az elején arról beszélt, hogy amikor a repülővel Magyarország fölé ért és látta a sok szántóföldet, szülő otthonára emlékeztette, hisz hasonló helyen nőtt fel. Nagyon tetszett neki a Budapesti építészet is. A bevezető után lehet tőle kérdezni. Megtudhattuk tőle, hogy be van avatva a Lost lezáró sztorijába, a sorozat befejezése után nem szeretne tovább a TV-s világba maradni, inkább mozifilmeket forgatna. Szerinte Jack karaktere nem csupán pozitív és a hős szerepet mutatja be, hanem vannak negatív dolgok is benne, így nagyon változatosnak érzi. Számításai szerint úgy jövő áprilisban fejeződik be a Lost záró 6. évadjának a forgatása, mely után azonnal átköltözik családjával együtt Hawaii-ról Oregon államba. Az is kiderült, hogy a Fox minimálisan de beleszólhat a forgatókönyvbe, de ritkán szokott mert nagyon bejön neki a történet.
A sajtótájékoztató után egy kerekasztalos beszélgetés jött Matthew Foxxal, de erre már csak néhány vezető sajtó kerülhetett be, így mi nem voltunk ott, viszont a comment:com igen, melynek részletes cikke a hétfői rendezvényről itt olvasható el. A következő képeket az AXN fotósai csinálták.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki