Az AXN meghívására két napra Budapestre érkezett a Lost Eltűntekben Jack-et alakító Matthew Fox. Az első nap június 14-én, egy zártkörű koktél partit is rendeztek a színésznek melyen rengetek újságíró és tv-s vett részt a VAM Design Centerben. A rendezvény este 8-kor kezdődött. Sokan azok közül, akiket nem hívtak meg a partira a bejárat előtt várakoztak egy autogram reményében. 9 óra körül néhány AXN-es videó, dal és köszöntő után Eddie Nelson az AXN közép európai vezetője mondott köszöntött.
Ezek után jött a várva várt pillanat. Egy rövid Jack- Lost-os videó után végre megérkezett a színpadra Matthew Fox. Pár mondatban megköszönte, hogy itt lehet Magyarországon majd jött a fotózkodás az AXN nyerteseivel, akiket az ott lévők közül sorsoltak ki.
A többi résztvevőnek sem kellett sokat várnia, hisz 15-20 perccel később Matthew újra megjelent és ekkor már mindenki fotózkodhatott vele vagy akár autogramot is kérhetett tőle, emiatt hatalmas tömeg vette kőrül, amit nagyon jól viselt. Miután elment még jó darabig tartott a party, ám ekkor már csak az ételkülönlegességekből lehet fogyasztani és hozzá különböző koktélokat inni. Az AXN-nek ismét sikerült egy kiváló partit szervezni, amiről a nagyobb csatornák is példát vehetnének.Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki