A mai esti Barátok közt 2. epizódjának első jelenete után néhány másodpercre a sorozat közbe megszólalt a Forma 1 közvetítése, majd helyreállt minden, de csak pár percig. Ezután megint megzavarta a hangsávokat a Forma 1 és megszakadt az adás, ezt követően pedig a rész folytatása helyett reklám jött, majd hamarabb elindult a CSI: A helyszínelők.
Dobosi Adriennt az RTL Klub fősajtósát kérdeztük a hiba okáról és a pótlás időpontjáról: ,,A kazettán beérkezett anyag átkonvertálásakor keletkezhetett ez a technikai probléma, amelynek során Forma 1-es közvetítés hangjait lehetett hallani. A csatorna hétfőn a Fókusz helyett leadja a pénteki két részt így a nézők nem maradnak le egyetlen epizódról sem. Utána a szokott időben 20:45-től folytatódik a sorozat.”
Ez az eset hatalmas hibának számít, hisz ugyan volt már hasonló esett kisebb csatornáknál, de az, hogy hazánk egyik vezető sorozatnál legyen ilyen, az tudtommal még nem fordult elő. Jó hír viszont, hogy a teljes pénteki dupla részt megtekintheti az RTL Most oldalán.

update: Az RTL Most oldalán is hibásan van fenn, így ott is nézhetetlen.

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit