A Disney+ nem csak a szuperhősök rajongóinak kedvez idén, hanem a Star Wars nézőinek is. A streaming szolgáltatónál több sorozat is készületben van a messzi-messzi galaxis történeteiről. Az Obi-Wan Kenobi című szériáról már tudni lehet, hogy ismét Ewan McGregor fogja alakítani a címszereplőt, és Hayden Christensen is visszatér Darth Vaderként. Most a Disney 10 új szereplőt jelentett be, azonban azt még nem lehet tudni, hogy milyen szerepekben láthatjuk majd őket.

A szereplőgárdához csatlakozott Moses Ingram (A vezércsel, Jolene), Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem, Kumail), Indira Varma (Trónok harca, Ellaria Sand), Rupert Friend (Hitman: A 47-es ügynök), O’Shea Jackson Jr. (Gengszterzsaruk, Donnie Wilson), Sung Kang (Halálos iram, Han Lue), Simone Kessell (Az átkelők, Rebecca) és Benny Safdie (Jólét, Nick Nikas). Mellettük újra láthatjuk Joel Edgertont, aki Owen Larsot alakította A Sith-ek bosszújában, és Bonnie Piesse-t is, aki Beru Larst alakította ugyanabban a filmben és A klónok támadásában. Tavaly nyáron írtunk róla, hogy elképzelhető, hogy Natalie Portman is feltűnik majd Padmé Amidala szerepében, azonban ezt most sem erősítették meg hivatalosan.

Az egy évadosra tervezett sorozat története a már említett Star Wars film, A Sith-ek bosszúja eseményei után 10 évvel játszódik. Obi-Wan Kenobinak pedig fel kell dolgoznia a barátjának és tanítványának, Anakin Skywalkernek a bukását. A széria epizódjait Deborah Chow rendezi, aki a The Mandalorian első évadjának 2 részéért is felelős volt. A forgatás áprilisban kezdődik, ám azt, hogy mikor kerül bemutatásra, még nem lehet tudni.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor