Az HBO GO 2011-ben indult Magyarországon, mára pedig a Netflix mellett a legnépszerűbb fizetős online videótár. Több mint 7000 órányi film, sorozat és gyerektartalom érhető el rajta. Az elmúlt években többek között olyan nagy sorozatok voltak először itt láthatóak, mint a Trónok harca, a Csernobil, a Westworld, Az ifjú Sheldon, vagy épp az Utódlás. Az HBO GO azonban 10 év után, jövőre kivezetésre kerül a régióból.

Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője ma bejelentette a Web Summit konferencia egyik beszélgetése alkalmával, hogy 2021 második félévében megkezdődik az HBO európai streaming szolgáltatásainak HBO Max-ra való átállása.

Az HBO Max idén májusban indult Amerikában és az HBO tulajdonosa, a WarnerMedia filmes és televíziós könyvtárából kínál tartalmakat. Innentől a médiavállalat új sorozatai is ide érkeznek először. Az HBO Max-on a tengerentúlon már 15 ezer órányi tartalom elérhető, mely kétszerese a magyar HBO GO-nak, viszont számos olyan program, ami a hazai online videótáron megtalálható, az amerikain nem. Várhatóan az HBO Max hazai változata a legtöbb olyan sorozat felkerül majd, ami az HBO GO-n is megnézhető, de biztos lesznek olyan tartalmak, amik az HBO Max-ra nem kerülnek át. Ezen kívül a magyar HBO GO más hasonló online videótárakhoz képest nagyon kedvező áron, mindössze havonta 1890 forintért elérhető és kérdés, hogy az HBO Max mennyibe fog kerülni.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)