Az elmúlt egy évben 636 hírt közöltünk, köztük 6 televíziós beszámolót, számos részletes cikket és 4 nagy exkluzív interjút. 3839-en lájkolták a SorozatWiki Facebook oldalát, így mára 23 714 követőnk lett és 5 játékot is szerveztünk. A SorozatWiki kezdeményezésére létrejött Televíziós Újságírók Díjának 2015 és 2016 után 2017-ban is megrendeztük a díjátadó gáláját, mely most is elsöprő sikert aratott.

Köszönöm a szerkesztőink munkáját, RaulRealnak a sorozatos híreit, bővebb cikkeit és közösségi médiás tevékenységet, Gaax-nak a Trónok harcás híreit és Facebookos tevékenységet, AJ-nek a sok magyar híreit és egyéb tevékenységeit, Sdg-nek, a honlap fenntartását, fejlesztését és a rendezvényeken való fotózást és Agentnek a nézettséges posztokat és az általános hírekért.

Hálával tartozunk vendégíróinknak, a nálunk hirdető csatornáknak és persze nektek látogatóknak, hogy az elmúlt évben is olvastatok minket, lájkoltátok a közösségi oldalunkat, sokan kommentáltátok a híreinket. Hatalmas köszönet a NuMuvee műsorgyártónak, hogy szponzorálták és lebonyolították a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét, valamint a rendezvény PR feladatait ellátó Ken Media ügynökségnek.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra