A Jóban Rosszban 2005-ben, 12 éve indult a TV2-n, tavaly ősz óta pedig a SuperTV2-n látható. Kilenc éve a Show and Game gyártja a második legrégebbi magyar, napi sorozatot. Az első öt évben a TV2-vel közösen készítették a Csillagkút hétköznapjait bemutató szériát, négy éve pedig egyedül a Show and Game.

2015 őszéig a Paprika Latino mellett a Show and Game volt a csatornacsalád egyik legnagyobb gyártója. Mióta Andy Vajnáék megvásárolták a TV2 Csoportot, azóta viszont szinte minden műsort átvett az RTL Klub korábbi fő beszállítója, az IKO. A Jóban Rosszbanra azonban hosszútávú szerződése van a Show and Game-nek, mely úgy tudjuk valamikor mostanában jár le.

A SorozatWiki információi szerint a sorozat gyártását nem meglepő módon az IKO veszi át, melyet a stábnak a múlt héten jelentettek be, valamint azt is, hogy az átadás-átvételi folyamat megkezdődött. A váltással kapcsolatban megkerestük a csatornacsaládot, ahol a hírt megerősítették.

hirdetés

“A Show and Game szerződése valóban lejár a közeljövőben így a továbbiakban a TV2 Csoport stratégiai partnere, az IKO gyártja majd a Jóban Rosszbant” – válaszolta a TV2 Csoport a SorozatWikinek.

Érdekes egybeesés, hogy Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató májusban a Media Hungary-n jelentette be, hogy ősztől dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban a SuperTV2-n. A váltás, amikor a gyártási folyamat átáll a napi két epizódra, szintén valamikor mostanában lehet esedékes.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra