Hihetetlen, de közel öt év telt el a legutolsó Tűz és Jég dala regény, a Sárkányok Táncának megjelenése óta. Ez idő alatt a Trónok harca elképesztő sikere milliókkal ismertette meg a sorozat alapanyagául szolgáló fantasy regényciklust. George R. R. Martin eredetileg idén januárra kellett volna, hogy befejezze a hatodik kötetet, amely A tél szelei címet kapta. A világszerte élő rajongók milliói pedig azóta is csak találgatni mernek, hogy vajon a legendásan lassan dolgozó író, vajon mikorra fejezi be, az emberemlékezet óta ígérgetett hatodik könyvet.

A közelmúltban azonban felbukkant egy kifejezetten érdekes pletyka, amely arról számolt be, hogy tudni véli mikor is számíthatunk pontosan A tél szeleinek a megjelenésére. Az IBT (International Business Times) szerint Martin nemrég végre tényleg befejezte a hatodik könyv munkálatait és az már a lektorálási fázisban tart. A forrás ezen kívül kitért még arra is, hogy A tél szelei a feltételezések szerint 2017 első hónapjaiban kerülhet a könyvesboltok polcaira, kiváló termékkapcsolási lehetőséget adva ezzel a nyáron érkező hetedik Trónok harca szezonnak.

A megbízható forrás ellenére azonban jobb, ha a hivatalos megerősítésig mindenki csak pletykaként kezeli a fentebb olvasható sorokat, mivel semmi sem garantálja, hogy nem egy újabb kacsával van dolgunk.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra