Az RTL Klub után a TV2 is tájékoztat a következő hónapokról. Az RTL sajtótájékoztatójáról írt hírünk itt olvasható.
A tájékoztatóban gyakorlatilag sorozatok terén nem sok ujjat mondtak, sőt olyan sorozatokról sem beszéltek amiknél már ősszel bejelentették, hogy 2009-ben várható a TV2-re, ezek a 90210, Harper’s Island, Painkiller Jane és Bionic Woman.
Szó volt arról, hogy jön az NCIS folytatása a krimi hétfőben, melyet az Elit egység fog követni, kedden lesz a Született feleségek valamint a Rúzs és New York. Szerdán Doktor House után Szellemekkel suttogóból lesznek új részek a csatornán. A Jóbban rosszbanhóz új szereplők érkeznek és a mostaniak közül többnek távozni kell.
Két új saját gyártású napi műsort indít a TV2. Az egyik a Mr. & Mrs. – A sztárpár show ahol ismert sztárpárok mérkőznek meg egymással, a két műsorvezető Liptai Claudia és Till Attila lesznek. Visszatér az Áll az alku is, új műsorvezetőnek Kovács Áron kérték fel.
Hetente jelentkező új produkció a pokerstars.hu műsorban közéleti személyiségek ülnek egy asztalhoz, hogy Texas HOLD’EM-et játszanak. A játék házigazdái Korda György és Nacsa Olivér lesznek.
Kisesebb változás lesz, hogy február 2-tól a Joshi Bharat 17:25-től fog kezdődni a Mónika show ellen.

hirdetés

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

hirdetés