Április 5-e. Legendás dátum ez minden tévérajongó számára, ugyanis éppen negyed évszázada, azaz 1987-ben kezdődött el a 11 évadot megért FOX-os szitkom. A Bundy családot megszemélyesítő színészek életük talán legmeghatározóbb szerepeit játszották el.
De mi lett velük azóta? A szétszórt Kellyt alakító Christina Applegate számos romantikus vígjátékban tűnt fel, játszott a Jóbarátokban is. Jelenleg az NBC Up All Night című sorozatában főszereplő. Ed O’Neill-nek 65 évesen is megy még, a Modern család egyik főszereplőjét játssza, persze gesztusaiban máig felfedezhetjük Al nemtörődöm megnyilvánulásait. Katey Sagal jelenleg a Sons of Anarchy erős anyamodelljét járatja csúcsra, míg David Faustino máig sem tudta kinőni a tudálékos és nagyhangú Bud karakterét.

A számoknál maradva 262 epizód után talán nem is meglepő, hogy történelmi pillanatnak tekinthető ez az ünnepélyes “újraegyesülés”. A csatorna ugyanis fogta az Egy rém rendes család, az X-akták, az Ally McBeal, a Beverly Hills 90210, és az Azok a 70-es évek – show főszereplőit (többek közt) és forgattak egy megemlékező műsort a csatorna legfontosabb sorozatairól.
Így olyan arcok jöttek ismét össze, mint Gillian Anderson, a jelenleg a Kaliforgiában játszó David Duchovny, Calista Flockhart, Mila Kunis és Ashton Kutcher. Rajtuk kívül egyes értesülések szerint Kiefer Sutherland mesél majd eddigi élményeiről, a 24 és a Touch főszereplője minden bizonnyal elsüt majd pár érdekességet, ahogy Seth MacFarlane is, aki a FOX animációs szekciójáért felelős. A műsor a csatorna közleménye szerint április 22-én fog adásba kerülni, a kíváncsibb nézőknek minden bizonnyal nosztalgikus élményekben lesz részük.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

hirdetés