Az X-Faktor 12. évada egy év szünet után szeptember 7-én debütált az RTL-en. A tehetségkutató azóta minden szombat este válogató adással jelentkezik a csatornán. Az idei szezon teljesen máshogy épül fel, mint az eddigiek, ugyanis a korábbi 11 évad alatt mindig négy válogató, két Tábor-adás, majd szintén két Mentorok-háza következett. A 12. etap során azonban eddig rekord számú, hét válogató volt látható és még nyáron kiszivárgott, hogy minden bizonnyal most először nem lesznek Mentorok-háza adások.

hirdetés

A Miller Dávid és Pápai Joci által vezetett nagyszabású showműsor ezen a hétvégén szombaton és vasárnap is képernyőre kerül. Azonban egy csütörtökön megjelent hétvégi műsorváltozásról szóló cikkükben elemeztük, még azt sem pontosan tudni, hogy az X-Faktor idei évada pontosan mikor vált Táborra. Ugyanis az eheti előzetese szerint a következő napokban válogató és Tábor jelenetek is láthatóak lesznek.

Az viszont az RTL 45. heti hivatalos tévéműsorában kiderült, hogy a tehetségkutatóban mikor lesz a következő nagy váltás. Az X-Faktor 12. szezonjának első élő show-ja november 9-én, szombaton 20 órakor érkezik az RTL-re – vette észre a SorozatWiki. A nézők az elmúlt években megszokott módon maratoni, nagyjából éjfélig tartó nyitó adásra készülhetnek.

hirdetés

42. heti nézettség - Remekül indított a Nyerő Páros

Katona Andor lett a TV2 Csoport kreatív vezetője

Újabb streaming szolgáltató applikációja lett elérhető Samsung TV-ken

Műsorváltozás lesz szombat és vasárnap este az RTL-en

Új, magyar feliratos előzetest kapott a Cobra Kai utolsó évadának folytatása

Az RTL leleplezte az Álarcos énekes negyedik nyomozóját